Wouter Hoeffnagel - 10 november 2023

TD SYNNEX Capital helpt partners flexibelere betalingsoplossingen aan te bieden

TD SYNNEX lanceert een nieuwe reeks financierings- en leasingdiensten via een nieuwe entiteit: TD SYNNEX Capital. Het bedrijf biedt klanten zo flexibelere manieren voor betaling.

TD SYNNEX Capital helpt partners flexibelere betalingsoplossingen aan te bieden image

Als financieringstak van TD SYNNEX zijn TD SYNNEX Capital-oplossingen ontworpen om volledig te integreren in het verkoopproces binnen het kanaal, waarmee het eenvoudiger wordt om financieringsopties aan te bieden. De komende maanden worden de oplossingen van TD Capital in heel Europa uitgerold voor klanten van TD SYNNEX.

Flexibelere betalingsoplossingen aanbieden

Wayne Peters, Global Vice President Financial Solutions bij TD SYNNEX, verklaart: “We zijn verheugd dat we TD SYNNEX Capital uitbreiden naar Nederland. We zijn vorig jaar in Groot-Brittannië gestart en hebben in die regio een versnelde acceptatie van onze financiële oplossingen gezien. Onze partners en resellers in Nederland kunnen hun klanten nu nog flexibelere betalingsoplossingen aanbieden. Ze kunnen TD SYNNEX Capital gebruiken op transactionele basis of op programmatisch niveau. Onze eerste prioriteit is het leveren van geweldige klantenservice, van offerte tot financiering, wat mogelijk wordt gemaakt door onze eigen financiële afdeling. Ik geloof dat dit een enorme waarde zal opleveren voor het TD SYNNEX-kanaal in Nederland.”

Patrick Steenssens (foto), Senior Vice President BENELUX van TD SYNNEX, voegt daaraan toe: "We zijn trots de lancering van onze TD SYNNEX Capital leasing- en financieringstak in Nederland te kunnen aankondigen. Dit is een strategische mijlpaal die de toewijding aan onze partners en leveranciers vergroot, terwijl zij hun klanten ondersteunen op hun reis naar digitale transformatie. Met bieden van flexibelere betalingsopties verwachten wij een aanzienlijke impact op onze partners, omdat ze daarmee meer mogelijkheden krijgen om hun producten- en dienstenportfolio te verkopen. Wat we tegen partners zeggen is: ‘Let our money work for you!’”

Leasing en financiering

TD SYNNEX Capital biedt een eenvoudige en naadloze benadering van leasing en financiering. Een betalingsoplossing of Tech-as-a-Service voor elk product in het TD SYNNEX-portfolio kan worden geïntegreerd in een productverkoop en wordt vooraf voor de volledige termijn gefinancierd, waardoor het kredietrisico voor de reseller/partner wordt geëlimineerd en een grotere klantwaarde wordt geboden.

Door samen te werken met TD SYNNEX Capital kunnen partners aantrekkelijke technologische oplossingen aanbieden met lage maandelijkse, jaarlijkse of driemaandelijkse betalingen gedurende een vooraf vastgestelde termijn. Dit helpt klanten met hun vermogensbeheer, maar komt de partner ook ten goede door het vergoten van hun kredietcapaciteit en het tot stand brengen van een voorspelbare vernieuwingscyclus. Vragen over de diensten van TD SYNNEX Capital kunnen worden gestuurd naar financialsolutions.nl@tdsynnex.com.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!