Witold Kepinski - 13 november 2023

DJI en Hasselblad conceptstore in Westfield Mall of the Netherlands

DJI, speler op het gebied van drones en professionele en creatieve cameratechnologie, en Hasselblad, aanbieder van high-end middenformaat cameratechnologie, openden onlangs hun eerste DJI | Hasselblad concept store in het Westfield Mall of The Netherlands, te Leidschendam.

DJI en Hasselblad conceptstore in Westfield Mall of the Netherlands image

De nieuwe winkel van 179 m2 biedt consumenten de premium merkervaring van DJI en Hasselblad. DJI zal er zijn producten voor zowel recreatief, als professioneel gebruik te koop aanbieden, waaronder de onlangs gelanceerde Pocket 3, Mini 4 Pro, Air 3 en Osmo Action 4, en gimbals als de RS 3 series en Osmo Mobile Series. De video- en fotografieapparatuur van Hasselblad omvat de X2D 100C, 907X 50C, X1D II 50C, XCD-lenzen en belangrijkste accessoires.

De DJI | Hasselblad concept store zal dienen als ontmoetingsplaats voor productervaring en testsessies. Klanten kunnen de producten bekijken, aanraken en uitproberen en het precieze vakmanschap en de technologie van dichtbij bewonderen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van luchttechnologie kunnen in de winkel ook de aanwezige productspecialisten raadplegen.

De nieuwe winkel is geopend op maandag van 11:00 tot 20:00, dinsdag t.e.m. zaterdag van 10:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!