Witold Kepinski - 14 november 2023

Workspace 365 lanceert vernieuwde digitale werkplek

Vanuit de missie om werknemers volledig in hun kracht te zetten door een persoonlijke, relevante en versimpelde digitale werkplek aan te bieden, presenteert Workspace 365 de vernieuwde versie van het platform.

Workspace 365 lanceert vernieuwde digitale werkplek image

De alles-in-één adaptieve digitale werkplek biedt gepersonaliseerde toegang tot alle applicaties, bedrijfsinformatie en persoonlijke documenten op elk apparaat. 

De nieuwe versie is gebaseerd op user-experience (UX) onderzoek en biedt nog verder vereenvoudigde toegang, communicatie en workflows. Het doel van de platform update is om de digitale focus nog verder te optimaliseren voor werknemers, zodat zij productiever en efficiënter kunnen werken. Op dit moment gebruiken meer dan 2.300 organisaties Workspace 365

Erik Nicolai, oprichter en CEO van Workspace 365: "We begrijpen volledig dat werknemers worstelen met informatie- en technologie overload en zijn ervan overtuigd dat versimpeling van de digitale werkomgeving zorgt voor meer productiviteit, tijdsbesparing en blijere medewerkers. We hebben uitgebreid UX-gebaseerd onderzoek uitgevoerd als basis voor deze nieuwe en verbeterde versie. Als gevolg hebben we de digitale werkplek nóg overzichtelijker gemaakt en de interface nog verder versimpeld om de digitale focus te verbeteren. In tegenstelling tot veel systemen die alleen zijn ontwikkeld op basis van wat technologie kan, is Workspace 365 gebaseerd op wat gebruikers daadwerkelijk nodig hebben om te gedijen in een snelle en voortdurend evoluerende digitale wereld."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!