Redactie - 15 november 2023

Schneider Electric integreert Microsoft Azure OpenAI in producten

Schneider Electric integreert Microsoft Azure OpenAI in diverse producten. Het bedrijf wil zo klanten meer mogelijkheden geven om hun interne activiteiten met behulp van generatieve AI te ondersteunen. Het bedrijf introduceert onder meer diverse assistenten en een Copilot.

Schneider Electric integreert Microsoft Azure OpenAI in producten image

Resource Advisor Copilot is door Schneider Electric ontwikkeld met behulp van Large Language Model-technologie via Microsoft Azure OpenAI, die als digitale partner is ingebed in Resource Advisor. Copilot helpt klanten met verbeterde data-analyse, visualisatie, beslissingsondersteuning en prestatieoptimalisatie en de mogelijkheid om complexe industriekennis en Resource Advisor-systeeminformatie te verwerken.

Jo-Chat GPT

Ook introduceert Schneider Electric Jo-Chat GPT. Deze interne gespreksassistent op basis van Microsoft Azure OpenAI Service helpt medewerkers te profiteren van Generative AI-mogelijkheden.

Finance Advisor is een gespreksassistent die helpt nauwkeurige informatie te vinden voor financieel analisten in de boekhouding en andere functies binnen de financiële wereld. Ook helpt Finance Advisor om consistente, compliant en tijdige besluitvorming te realiseren.

Knowledge Bot

Knowledge Bot is een assistent die klantenservicemedewerkers helpt bij het vinden van de juiste informatie voor vragen van klanten en een passend antwoord voorstelt op basis van omvangrijke interne documentatie.

Conversational search helpt bedrijven bij het zoeken naar de producten die ze nodig hebben in een natuurlijke conversatiestijl met behulp van semantische zoekmogelijkheden.

Github Copilot

Schneider Electric wil ook Github Copilot integreren om de processen en activiteiten voor het maken van offertes verder te verbeteren. Evenals Sales Copilot om frontline medewerkers meer mogelijkheden te bieden.

"Microsoft Azure OpenAI stelt Schneider in staat om wendbare, schaalbare, kosteneffectieve en AI-aangedreven oplossingen te ontwikkelen die in lijn zijn met onze gedeelde ambities voor een duurzame en gedigitaliseerde toekomst." zegt Dominik Wee, Corporate Vice President, Manufacturing and Mobility bij Microsoft.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!