Wouter Hoeffnagel - 16 november 2023

Mimoent Haddouti is partner binnen Advisory Cybersecurity team PwC Nederland

Cybersecurity-expert Mimoent Haddouti is per 1 november toegetreden als partner in het Advisory Cybersecurity team van PwC Nederland. Haddouti gaat zich bij PwC inzetten om het snelgroeiende cyberteam verder te ontwikkelen.

Mimoent Haddouti is partner binnen Advisory Cybersecurity team PwC Nederland image

Haddouti werkte ruim 20 jaar binnen het IT domein van de Rabobank. De afgelopen zes jaar werkte ze als Global Head First Line Risk & Security (FLR) en Global Chief Information Security Officer (CISO). In haar rol was Haddouti onder andere verantwoordelijk voor Cyber Security en Business Continuity Management.

“De eerste contacten binnen PwC voelen meteen al als een warm bad. Ik ervaar direct de positieve energie en de samenwerking van de collega’s. PwC heeft de afgelopen jaren hard gebouwd aan een innovatief en sterk team met een breed scala aan expertise en impactvolle opdrachten. Mijn prioriteit zal liggen op het versterken van onze dienstverlening in de financiële sector en het verder uitbouwen van ons cyber portfolio. Een portfolio in een zeer dynamisch en veranderend speelveld met groeiende uitdagingen en bedreigingen voor iedereen, zowel onze klanten als de maatschappij. Ik heb er super veel zin in om hier mijn bijdrage aan te mogen leveren en een onderdeel van te zijn", aldus Haddouti.

Gelijkheid en bewustwording

Naast haar werk is Mimoent Haddouti voorzitter van de stichting Power4Talent en lid van de Adviesraad van de stichting HackShield Future Cyber Heroes. In deze rollen draagt ze bij aan het creëren van gelijkheid voor getalenteerde jongeren en bewustwording rondom cyber security en cybercrime.

“De wereldwijde ontwikkelingen op gebied van cybersecurity en privacy hebben grote impact op onze cliënten. Mimoent is met haar kennis, ervaring en leiderschap op dit gebied een uitstekende aanvulling op ons team", zegt Gerwin Naber, verantwoordelijk voor de cyber, forensics en privacy dienstverlening van PwC. “De komst van Mimoent draagt enorm bij aan de verdere ontwikkeling van ons team. De continue verandering van het dreigingsbeeld, de digitale transformatie agenda van onze klanten en de toenemende regelgeving op dit gebied onderstrepen het belang van het verder ontwikkelen van onze cybersecuritydienstverlening en maken dit een prioriteit voor PwC. Wij zijn erg blij met de komst van Mimoent, ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!