Witold Kepinski - 15 november 2023

Dell en Hugging Face vereenvoudigen de implementatie van GenAI op locatie

Dell Technologies gaat een samenwerking aan met Hugging Face om de beste open-source GenAI-modellen lokaal beschikbaar te maken en te optimaliseren voor de Dell-infrastructuur. Hugging Face zal hun tools, modellen en datasets op een gemakkelijk toegankelijke locatie beschikbaar stellen aan Dell-klanten.

Dell en Hugging Face vereenvoudigen de implementatie van GenAI op locatie image

De bedrijven zullen een nieuw portaal voor Dell-klanten creëren op het Hugging Face-platform om een ​​vereenvoudigde lokale implementatie van op maat gemaakte grote taalmodellen (LLM) aan te bieden op het best verkopende infrastructuurtechnologieportfolio in de sector, zo meldt Dell Technologies in een vlog..

Aangepaste, specifieke containers, scripts en technische documenten

Het Hugging Face Dell-portaal zal aangepaste, speciale containers en scripts bevatten voor het afleiden en verfijnen van de beste generatieve AI-modellen. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig en veilig open-sourcemodellen implementeren die beschikbaar zijn op Hugging Face met Dell-servers en gegevensopslagsystemen. In de loop van de tijd zal Hugging Face bijgewerkte containers uitbrengen met geoptimaliseerde modellen voor de Dell-infrastructuur, die verbetering in prestaties en ondersteuning bieden voor nieuwe GenAI-gebruiksscenario's en -modellen.

Deze samenwerking maakt een verbeterde gebruikerservaring op locatie mogelijk en verbetert de time-to-value voor onze klanten bij het bouwen van GenAI-oplossingen drastisch. Klanten kunnen minder tijd besteden aan het oplossen van bibliotheek- en driverversies en het identificeren van afhankelijkheden, en kunnen meer tijd besteden aan de ontwikkeling en implementatie, aldus Dell.

Lees meer hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!