Wouter Hoeffnagel - 17 november 2023

CrowdStrike Falcon Go beschermt mkb tegen ransomware en datalekken

CrowdStrike kondigt een nieuwe release aan van CrowdStrike Falcon Go. Het wil kleine en middelgrote bedrijven hiermee beschermen tegen ransomware-aanvallen en datalekken. De beveiliging is gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI).

CrowdStrike Falcon Go beschermt mkb tegen ransomware en datalekken image

Falcon Go versterkt mkb’s met AI-native security. Vooraf geconfigureerde bescherming maakt het mogelijk om apparaten direct in te zetten, te beveiligen en te beheren. Een uniform startscherm is beschikbaar, dat direct de bescherming van het apparaat, bedreigingsactiviteiten en de effectiviteit bij het stoppen van aanvallen toont. Ook geeft Falcon Go zicht op en controle over USB-media, en voorkomt zo de onbedoelde en opzettelijke verspreiding van bedrijfsinformatie.

"Cyberaanvallen en ransomware zijn helaas niet meer weg te denken uit het midden- en kleinbedrijf. Dit betekent helaas dikwijls het einde van een bedrijf en leidt tot verstoring van de bedrijfsvoering, juridische stappen en financieel verlies.” zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "Het huidige mkb cybersecurity-aanbod biedt dit enorme marktsegment onvoldoende bescherming. Falcon Go verlegt grenzen met AI-gebaseerde bescherming, een prosumer gebruikerservaring en het resultaat dat elk bedrijf nodig heeft - het stoppen van de inbraak.”

Via zijn website biedt CrowdStrike een gratis proefversie van Falcon Go aan.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!