Witold Kepinski - 21 november 2023

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

C.N. Rood, Electroplast, Qonnected, Ravesteijn Infra & Telecom, Renewtech en Zener Telecom hebben zich aangesloten bij NLconnect, de brancheorganisatie van de glasvezel- en breedbandindustrie. De vereniging groeit naar 85 leden en versterkt daarmee haar positie als het samenwerkingsplatform van de breedbandketen.

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden image

Branchevereniging NLconnect stimuleert innovatie, samenwerking, gezonde marktwerking en kennisuitwisseling in de connectiviteitssector. Leden zijn onderdeel van de gehele breedbandketen: van aannemers en leveranciers tot providers.

Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: " De uitrol van nieuwe 5G- en glasvezelnetwerken is in volle gang. Die snelle, betrouwbare en veilige connectiviteit vormt het fundament onder de twin transition van digitalisering en verduurzaming en is dus een onmisbare pijler onder onze maatschappij en economie. Ons land is qua connectiviteit een voorloper. Maar de uitrol gaat ook gepaard met uitdagingen. Onder meer op het vlak van veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en duurzaamheid. Die uitdagingen kunnen we alleen samen het hoofd bieden. Zo werkt de telecomsector binnen NLconnect aan standaarden om haar scope 3 CO2-emissies te reduceren en werkt de branche aan nog veiliger aanleg van nieuwe datanetwerken. Daarnaast is de vereniging intensief betrokken bij de kwaliteitscertificering van FttX-monteurs. Met de nieuwe aanmeldingen kunnen we ons platform nog verder versterken. We heten de nieuwe leden dan ook van harte welkom!"

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
Simac BW en BN week 50 tm 52 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!