Wouter Hoeffnagel - 22 november 2023

NTT DATA vernieuwt Customer- en Employee Experience met Copilot

NTT DATA neemt Copilot voor Microsoft 365 op in haar portfolio. Samen willen NTT en Microsoft organisaties ondersteunen met onder meer een vernieuwde Customer- en Employee Experience.

NTT DATA vernieuwt Customer- en Employee Experience met Copilot image

Copilot is een AI-gestuurde productiviteitstool en orkestratiemotor van Microsoft, ontworpen om deep learning-technieken en geavanceerde mogelijkheden van LLM's zoals OpenAI's GPT-4 te gebruiken. NTT DATA helpt organisaties met het automatiseren van taken en creëren van content, wat de productiviteit verhoogt en kosten verlaagt. Het nieuw gecreëerde aanbod markeert de evolutie van de relatie van NTT DATA met Microsoft, waarbij diensten en ondersteuning op het Microsoft-portfolio worden geleverd aan ondernemingen wereldwijd.

De partij gaat organisaties helpen het volledige potentieel van alledaagse AI te benutten. Het verbetert niet alleen de interne samenwerking maar maximaliseert ook de employee experience en productiviteit op moderne werkplekken.

Advisory Workshop

NTT neemt Copilot op de verschillende manieren op in zijn portfolio. Denk daarbij aan een Advisory Workshop van drie weken om ondernemingen het potentieel van generatieve AI in het bedrijf te laten begrijpen. Tijdens de workshop worden onder andere de gereedheid en maturiteit voor Copilot voor Microsoft 365 geëvalueerd.

Verder doet NTT aanbevelingen om de werknemersproductiviteit te bevorderen door de integratie in de bestaande Microsoft-omgeving. De deliverables omvatten een rapport over de gereedheid van de organisatie, use cases en persona's, pilotplanning, een stappenplan en aanbevelingen.

Cloud Voice Readiness Assessment Workshop

Ook biedt NTT de Cloud Voice Readiness Assessment Workshop aan, een beoordeling van processen om de mogelijkheden van generative AI te begrijpen. Bijvoorbeeld bel- en vergaderoplossingen die Copilot voor Microsoft 365 te bieden heeft, worden gedemonstreerd om bedrijfsresultaten te verbeteren. De workshop omvat onder andere demonstraties van use cases en scenario's om op maat gemaakte aanbevelingen te geven.

Tot slot biedt NTT Managed EX - support services voor Copilot in Microsoft Teams aan. Een ‘Essentials’ service biedt NTT DATA-specialisten die samen met eigen IT-experts van de klant werken waardoor bedrijven controle over hun eigen bedrijfsmiddelen houden. Een ‘Premium’ service-optie geeft toegang tot proactieve monitoring, full-service management en SLA-ondersteunde operationele efficiëntie.

'Volledige potentieel van GenAI benutten'

Marv Mouchawar, Executive Vice President, Global Innovation Headquarters bij NTT DATA Group Corporation: “We zijn trots op het versterken van onze relatie met Microsoft en om een van de eerste partners te zijn die een portfolio opstellen voor Copilot voor Microsoft 365. Dit is een krachtige AI-tool waarmee we klanten helpen het volledige potentieel van generatieve AI-technologieën te benutten. De samenwerking sluit perfect aan bij onze toewijding voor innovatieve oplossingen. We helpen klanten graag tijdens hun volledige traject, van advies tot aan het beheren van hun Microsoft, inclusief Copilot. Zo ontketenen we een geheel nieuwe manier van werken en een golf van productiviteitsgroei, om samen met bedrijven de volgende generatie AI kracht bij te zetten.”

“NTT DATA's wereldwijde aanwezigheid wordt ondersteund door hun geïntegreerde oplossingenportfolio, robuuste netwerkplatform en voortdurende technologische innovatie”, zegt Uriel Roothstain, Senior Director, Field and Partner Marketing bij Microsoft. “NTT DATA heeft een sterke reputatie in het helpen van klanten om waarde te halen uit hun Microsoft 365-investeringen met hun op maat gemaakte service mogelijkheden. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking om nieuwe klantenscenario's mogelijk te maken met de innovatieve mogelijkheden van Copilot voor Microsoft 365.”

NTT DATA is een Microsoft Global System Integrator Partner. De nieuwe integratie bouwt voort op NTT DATA's bestaande samenwerking met Microsoft. Het bedrijf is Azure Expert Managed Services Provider (MSP), Microsoft Security MSP en lid van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA).

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V2

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!