Wouter Hoeffnagel - 22 november 2023

Itum neemt !Bien over

Itum, dienstverlener op het gebied van netwerk, cloud- en telecommunicatie voor het MKB, neemt !Bien over. !Bien is een ICT-leverancier uit Maassluis.

Itum neemt !Bien over image

Met de overname wil Itum haar positie versterken als dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie. Ook zet het bedrijf verder in op de verbreding van het dienstenaanbod, waarmee het beter wil kunnen inspelen op de behoeften van klanten. !Bien gaat vanuit de locatie in Ridderkerk samenwerken met het team van Itum. Voor de klanten betekent deze overname dat zij toegang krijgen tot het bredere productaanbod van Itum.

Gedeelde visie

!Bien biedt het MKB diensten op het gebied van IT-beheer, telefonie, cloud en cybersecurity. Oud-eigenaar Willem Poort meldt dat de overname van !Bien door itum past binnen de gedeelde (toekomst)visie: “Na jaren van gezonde groei is aansluiting bij Itum een logische stap. Hiermee kunnen we onze klanten naast continuïteit toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten en ons verder specialiseren op het gebied van security."

Sander van Dongen, directeur van Itum stelt in het verlengde hiervan: “We heten onze nieuwe collega’s en de !Bien klanten een warm welkom bij Itum. Met de kennis en ervaring van het Itum team op het gebied van Microsoft en Security-oplossingen kunnen we MKB-ondernemers in Nederland nog beter ondersteunen.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!