Witold Kepinski - 24 november 2023

Kaseya TruPeer-programma komt beschikbaar voor Europese MSP

Kaseya breidt zijn TruPeer-programma, dat onder andere trainingen en mentoring biedt, uit naar Managed Service Providers (MSP's) in Europa.

Kaseya TruPeer-programma komt beschikbaar voor Europese MSP image

Greg Jonesm, Vice-president Business Development EMEA bij Kaseya / Datto en Vice-president Business Development EMEA bij Kaseya / Datto meldt op LinkedIn:

'Wij ( Kaseya ) zijn verheugd de lancering van TruPeer in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) aan te kondigen! TruPeer is een revolutionair peer experience-programma ontworpen door de gerenommeerde MSP-expert Gary Pica . Dit uitzonderlijke programma is ontwikkeld om Managed Service Providers (MSP's) in de EMEA-regio te helpen een opmerkelijke omzetgroei en winstgevendheid te realiseren.

TruPeer is niet zomaar een branchegenoot; het is een uitgebreid systeem dat samenwerking tussen collega's, training, mentorschap en verantwoordelijkheid combineert om uw succes te garanderen. Door lid te worden van TruPeer maakt u deel uit van een dynamische gemeenschap van gelijkgestemde MSP-leiders die u graag willen helpen excelleren. Dit is wat u kunt verwachten van het TruPeer-programma:

Gerichte draaiboeken en training: u krijgt toegang tot een reeks gerichte draaiboeken en trainingsbronnen over cruciale onderwerpen, waaronder:

Verkoop: ontdek strategieën om elke maand consequent nieuwe MSP-klanten te werven.

Verpakking en prijzen: leer hoe u stoelprijzen kunt afdwingen die 20% tot 30% hoger zijn dan het sectorgemiddelde.

Winstgevendheid: Gebruik deze strategieën om de nettowinst in de top 10% van de sector te bereiken.

Schaalbaarheid: vermijd veelvoorkomende valkuilen en leer hoe u uw MSP-bedrijf exponentieel kunt schalen.

Bedrijfswaarde: Als u van plan bent uw bedrijf te verkopen, kan TruPeer u begeleiden om van uw MSP een aantrekkelijk acquisitiedoel te maken.

U krijgt ook toegang tot:

Driemaandelijkse strategische collega-bijeenkomsten
Groepswebinars en maandelijkse activiteiten
Tweemaandelijkse verantwoordingsgesprekken
Tweewekelijkse groepsspreekuren
Toegang tot waardevolle bronnen

Bent u klaar om uw MSP-bedrijf naar een hoger niveau te tillen, winstgevendheid, en samenwerken met een gemeenschap van gelijkgestemde leiders? Sluit u aan bij het Kaseya TruPeer-programma in de EMEA-regio en ontgrendel het volledige potentieel van uw bedrijf!'

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!