Witold Kepinski - 24 november 2023

Kaseya TruPeer-programma komt beschikbaar voor Europese MSP

Kaseya breidt zijn TruPeer-programma, dat onder andere trainingen en mentoring biedt, uit naar Managed Service Providers (MSP's) in Europa.

Kaseya TruPeer-programma komt beschikbaar voor Europese MSP image

Greg Jonesm, Vice-president Business Development EMEA bij Kaseya / Datto en Vice-president Business Development EMEA bij Kaseya / Datto meldt op LinkedIn:

'Wij ( Kaseya ) zijn verheugd de lancering van TruPeer in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) aan te kondigen! TruPeer is een revolutionair peer experience-programma ontworpen door de gerenommeerde MSP-expert Gary Pica . Dit uitzonderlijke programma is ontwikkeld om Managed Service Providers (MSP's) in de EMEA-regio te helpen een opmerkelijke omzetgroei en winstgevendheid te realiseren.

TruPeer is niet zomaar een branchegenoot; het is een uitgebreid systeem dat samenwerking tussen collega's, training, mentorschap en verantwoordelijkheid combineert om uw succes te garanderen. Door lid te worden van TruPeer maakt u deel uit van een dynamische gemeenschap van gelijkgestemde MSP-leiders die u graag willen helpen excelleren. Dit is wat u kunt verwachten van het TruPeer-programma:

Gerichte draaiboeken en training: u krijgt toegang tot een reeks gerichte draaiboeken en trainingsbronnen over cruciale onderwerpen, waaronder:

Verkoop: ontdek strategieën om elke maand consequent nieuwe MSP-klanten te werven.

Verpakking en prijzen: leer hoe u stoelprijzen kunt afdwingen die 20% tot 30% hoger zijn dan het sectorgemiddelde.

Winstgevendheid: Gebruik deze strategieën om de nettowinst in de top 10% van de sector te bereiken.

Schaalbaarheid: vermijd veelvoorkomende valkuilen en leer hoe u uw MSP-bedrijf exponentieel kunt schalen.

Bedrijfswaarde: Als u van plan bent uw bedrijf te verkopen, kan TruPeer u begeleiden om van uw MSP een aantrekkelijk acquisitiedoel te maken.

U krijgt ook toegang tot:

Driemaandelijkse strategische collega-bijeenkomsten
Groepswebinars en maandelijkse activiteiten
Tweemaandelijkse verantwoordingsgesprekken
Tweewekelijkse groepsspreekuren
Toegang tot waardevolle bronnen

Bent u klaar om uw MSP-bedrijf naar een hoger niveau te tillen, winstgevendheid, en samenwerken met een gemeenschap van gelijkgestemde leiders? Sluit u aan bij het Kaseya TruPeer-programma in de EMEA-regio en ontgrendel het volledige potentieel van uw bedrijf!'

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!