Wouter Hoeffnagel - 24 november 2023

Business & Decision-tak van Orange Business heet voortaan Digital Services

Orange Business wijzigt de naam van zijn dochteronderneming voor digitale- en datadiensten Business & Decision (B&D) in Nederland, België, Luxemburg, Spanje en Zwitserland. De dochter maakt voortaan onderdeel uit van Digital Services binnen Orange Business.

Business & Decision-tak van Orange Business heet voortaan Digital Services image

B&D is door Orange in 2018 overgenomen. Als onderdeel van Orange Business bedient het bedrijf grote nationale accounts en biedt het klanten digitale- en integratiemogelijkheden van Orange Business.

Lead the Future-strategie

Als gevolg van deze rebranding maakt Business & Decision voortaan deel uit van het nieuwe departement Digital Services binnen Orange Business. Deze rebranding is onderdeel van de Lead the Future-strategie, waarmee Orange Business een tweecijferige groeiambitie voor digitale diensten heeft vastgelegd.

De Digital Services-afdeling helpt klanten van Orange Business met innoveren en het stimuleren van hun bedrijfsstrategieën in belangrijke digitale domeinen, waaronder Data & AI, Customer Experience, Cloud Services en Digital Workspace. Het helpt bedrijven met hun digitale transformatie dankzij onder andere adviesdiensten, end-to-end oplossingen en professionele managementdiensten.

Meer dan 1.500 adviseurs

Het Digital Services departement omvat meer dan 1,500 adviseurs, dataconsultants, AI-experts, Cloud ingenieurs, business analisten, en technische professionals werkzaam in meer dan acht Europese landen, inclusief B&D teams. Deze expertise helpt klanten bij het innoveren, het aansturen van bedrijfsstrategieën en het leveren van bedrijfswaarde in overeenstemming met Europese regelgeving en lokale wetten.

"De rebranding van Business & Decision stelt klanten in staat hun productiviteit, efficiëntie en veiligheid te verhogen met een dynamisch gebruik van data. Tegelijkertijd helpt het Orange zich te vestigen als leider in digitale diensten", zegt Nemo Verbist, President, Europe, Orange Business.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!