Wouter Hoeffnagel - 24 november 2023

Simpel is de populairste website van 2023

De website van Simpel is uitgeroepen tot de populairste Website van het Jaar 2023. Laura’s Bakery is de beste Website van het Jaar 2023. Dit is bekend gemaakt jaarlijkse Website van het Jaar Award Night op 23 november 2023 in Circa Amsterdam.

Simpel is de populairste website van 2023 image

Als afsluiting van de avond werd de Website van het Jaar in de spotlights gezet. Simpel ontving dit jaar van alle deelnemende websites en apps de meeste stemmen (483.968) en mag zich daarom de populairste Website van het Jaar 2023 noemen, Laura’s Bakery ontving de hoogte beoordeling en mag zich de beste Website van het Jaar 2023 noemen.

Website van het Jaar Juryprijzen

Dit jaar zijn drie nieuwe juryprijzen uitgereikt: ScaleUp of the Year, StartUp of the Year en Most Sustainable Web Company of the Year. De winnaars zijn geselecteerd door een ervaren en onafhankelijk jurypanel.

Dit jaar ontvingen de genomineerde websites in totaal maar liefst 483.968 stemmen, die leidden tot twee awards per categorie:

  • De Beste Website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • De Populairste Website met het hoogste aantal stemmen binnen de categorie.

Tevens konden apps in de prijzen vallen.

Meer informatie over de winnaars in andere categorieën is hier beschikbaar. De Website van het Jaar verkiezing is een initiatief van Emerce in samenwerking met MultiScope.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!