Witold Kepinski - 27 november 2023

Infosys en AWS ondersteunen financiële organisaties

Infosys, speler n digitale diensten en advies van de volgende generatie, heef een nieuwe strategische samenwerkingsovereenkomst aangekondigd (SCA) met Amazon Web Services Inc (AWS) .

Infosys en AWS ondersteunen financiële organisaties image

Infosys, speler n digitale diensten en advies van de volgende generatie, heef een nieuwe strategische samenwerkingsovereenkomst aangekondigd (SCA) met Amazon Web Services Inc (AWS) . De drie jaar durende samenwerking zal technologische transformatie en sectorspecifieke oplossingen opleveren voor financiële organisaties, ondersteund door gezamenlijke investeringen in go-to-market- en leveringsmogelijkheden in de hele EMEA-regio.

Door samen te werken zullen Infosys en AWS financiële organisaties, zoals retailbanking bij NatWest Group, ondersteunen bij het versnellen van hun cloudadoptietrajecten, waarbij gebruik wordt gemaakt van in de sector bewezen capaciteiten om gespecialiseerde end-to-end cloudmigratie- en moderniseringsdiensten te leveren. Klanten zullen transformatieve clouddiensten ontvangen van AWS, domeinkennis en levering van Infosys, en de expertise van Infosys Capital Markets om bedrijfsmodellen te transformeren en applicaties te moderniseren, wat operationele efficiëntie oplevert.

Als onderdeel van Infosys Cobalt , een reeks diensten, oplossingen en platforms waarmee bedrijven hun cloudreis kunnen versnellen, zal de samenwerking sectorspecifieke gebruiksscenario's opleveren die gebruikmaken van de cloud-native innovatie van AWS, waaronder generatieve AI en data-analyse. Klanten zullen ook profiteren van productieklare gedeelde toolsets, gecertificeerde architectuur- en beveiligingsblauwdrukken om de acceptatie te versnellen en compliance te garanderen.

Het samenbrengen van de synergieën van Infosys en AWS zal ook zorgen voor een grotere bedrijfsflexibiliteit als reactie op snel evoluerende marktomstandigheden en veranderingen in de regelgeving naarmate organisaties hun bedrijfsmodellen herstructureren en hun migratie naar de cloud versnellen, weg van conventionele beheerde datacenters. De ondersteunende stroom van het delen van vaardigheden tussen AWS en Infosys zal het gehele klanttraject ondersteunen, waarbij de nadruk ligt op resultaatgerichte levering om technische afstemming te garanderen en bedrijfsrisico's te verminderen.

Om de groei in Europa , het Midden-Oosten en Afrika te katalyseren , zullen Infosys en AWS de komende drie jaar gezamenlijk go-to-market-strategieën ontwikkelen en co-investeringen doen. Belangrijke samenwerkingsgebieden zijn onder meer het versnellen van de groei van bestaande grootschalige transformaties, het samenwerken met FinTech-partners om nieuwe cloudgebaseerde oplossingen op de markt te brengen en het investeren in co-innovatie om nieuwe producten en diensten te leveren.

Wendy Redshaw , CDIO, Retail NatWest Group , zei: "Wij zien samenwerking, strategische afstemming en uitmuntende techniek als essentiële elementen van succesvolle partnerschappen. Deze relatie tussen Infosys en AWS belichaamt deze elementen en zal ons helpen onze klanten beter te ondersteunen en te beschermen door gebruik te maken van de betrouwbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid van de cloud."

Dennis Gada , Executive Vice President, Global Head of Banking & Financial Services, Infosys , zei: "AWS is een pionier op het gebied van cloudinnovatie, en door onze expertise in het leveren van technologische transformatie op schaal en onze standvastige klantgerichte aanpak samen te brengen, zijn we enthousiast om een ​​alomvattend en toonaangevend aanbod te bieden aan onze financiële dienstverleners in Europa , het Midden-Oosten en Afrika . Door gebruik te maken van Infosys Cobalt's industriële cloudoplossingen, activa en raamwerken, willen we financiële organisaties helpen hun bedrijfsresultaten te versnellen."

Mark Jopling , directeur van GFS EMEA Sales , AWS , zei: "Samen met Infosys zullen we het bereik van onze gecombineerde diensten en expertise vergroten om financiële instellingen te helpen sneller te innoveren en hun wendbaarheid te vergroten terwijl ze geconfronteerd blijven met snel veranderende economische omstandigheden. Dankzij onze baanbrekende cloudinnovatie en de expertise op het gebied van technologietransformatie van Infosys bieden we klanten nu meer mogelijkheden en oplossingen voor specifieke uitdagingen in de financiële sector, op snelheid en schaal."

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!