Wouter Hoeffnagel - 28 november 2023

Data van sommige Google Drive-gebruikers lijkt te zijn verdwenen

Diverse gebruikers van Google Drive maken melding van verdwenen data. In sommige gevallen stellen gebruikers dat meer dan zes maanden aan gegevens is verdwenen.

Data van sommige Google Drive-gebruikers lijkt te zijn verdwenen image

Het probleem speelt al enkele dagen en lijkt niet alle gebruikers te treffen. Sommige gebruikers melden online echter in te loggen op Google Drive en hier allerlei gegevens te missen. Ook stelt een gebruiker dat zijn Google Drive-omgeving terug gezet lijkt te zijn naar mei 2023; nagenoeg alle gegevens die sindsdien zijn opgeslagen zouden zijn verdwenen. Pogingen tot herstel van de data levert geen resultaat op.

Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is. De problemen zijn vooralsnog niet officieel door Google bevestigd. Wel deelt een getroffen gebruikers op het support-forum van Google een bericht dat van een support-medewerker van Google afkomstig zou zijn. Hierin erkent deze medewerker dat de gebruiker in kwestie niet de enige is die getroffen is door het probleem. Ook adviseert de support-medewerker geen wijzigingen aan te brengen in de root/data folder totdat meer duidelijk is.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!