Witold Kepinski - 29 november 2023

AWS erkent Xebia als Benelux System Integrator Partner of the Year 2023

Amazon Web Services, Inc. (AWS) roept Xebia uit tot Benelux System Integrator Partner of the Year 2023. Deze prijs wordt uitgereikt aan wereldwijde leiders die een sleutelrol spelen bij het stimuleren van innovatie en het bouwen van oplossingen op basis van AWS.

AWS erkent Xebia als Benelux System Integrator Partner of the Year 2023 image

Xebia is een adviesbureau dat wereldwijde spelers helpt om digitale uitdagingen te overwinnen, innovatie te omarmen, nieuwe technologie in te voeren en nieuwe bedrijfsmodellen te implementeren. Organisaties bereiken hun cloudtransformatie met Xebia, dat zich als toonaangevende AWS Premier Consulting Partner in de Benelux richt op een sterke dienstverlening.

Cloud Journey-aanpak en kennisdeling vormen succesformule


Xebia verbetert de operationele efficiëntie van bedrijven en ondersteunt met het introduceren van innovatieve bedrijfstoepassingen. Dit is mogelijk door de onderscheidende AWS-diensten in de Cloud Journey-aanpak van Xebia. Die bevat onder andere (enterprise) workload migratieprogramma's, security best practices, maar ook Cloud Financial Management (FinOps) en Cloud Sustainability (GreenOps). Xebia ondersteunt klanten gedurende hun gehele cloudreis en bij het bouwen en beheren van schaalbare landingszones en clouddataplatformen. Xebia houdt deze missie in stand door actieve kennisdeling te bevorderen tijdens evenementen, meet-ups, trainingen en diverse andere gelegenheden.

“Deze award onderstreept onze toewijding om klanten te helpen hun digitale transformatie te omarmen, te optimaliseren en efficiënt te schalen", zegt Guido Bartels (foto), Managing Director Cloud bij Xebia. "We zijn erg trots op deze erkenning vanuit AWS voor onze inspanningen en we staan te popelen om onze kennis op dit gebied verder uit te dragen naar onze klanten wereldwijd.”

Het is niet de eerste AWS Partner of the Year award voor Xebia. In 2021 is Xebia ook al uitgeroepen tot AWS Consulting Partner of the Year en Migration (MAP) Partner of the Year 2021 voor de Benelux. Dit was op basis van de migratietrajecten die Xebia voor klanten mogelijk heeft gemaakt.


Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!