Witold Kepinski - 05 december 2023

TheValueChain kiest voor HXM en verwelkomt Tom Lovink

Met veel enthousiasme stellen we 'TheValueChain HXM' voor. Een versterking van onze toewijding aan Human Experience Management (HXM), met Tom Lovink als nieuwe partner aan het roer. Hiermee willen we voortbouwen op onze bestaande HXM-expertise en op onze overname van het Nederlandse HuRiS eerder dit jaar. Onze ambitie is om het Belgische hr-landschap te vernieuwen en onze diensten naar bestaande klanten toe te verbeteren aan de hand van een uitgebreid SAP-portfolio.

TheValueChain kiest voor HXM en verwelkomt Tom Lovink image

Sinds november 2023 neemt Tom Lovink de rol van HXM-partner bij SAP-specialist TheValueChain op. Met zijn decennialange ervaring in hr en consultancy, zowel nationaal als internationaal, brengt Tom een schat aan expertise met zich mee.

Heden deelt hij zijn doorgewinterde kennis om de capaciteiten van TheValueChain op het gebied van human experience management te versterken.

“Als dynamische organisatie streven we met 'TheValueChain HXM’ naar meer dan enkel resource management. We geven prioriteit aan groei, betrokkenheid en prestaties op de werkplek. Met onze toewijding aan end-to-end customer excellence, zetten we Toms expertise en de capaciteiten van HuRiS in om innovatie HXM-oplossingen te ontwikkelen”, aldus Dieter Oversteyns, Managing Partner bij TheValueChain

Op weg naar HXM excellence
TheValueChain heeft haar expertise op het vlak van HXM, SAP SuccessFactors en SAP Concur fors uitgebreid. Dankzij exclusieve acceleratoren en SAP-add-ons zegt het bedrijf waarde toe te voegen aan standaard SAP-oplossingen.

TheValueChain erkent de diepgaande impact van HXM bij het inrichten van werkplekken waarin medewerkers kunnen floreren en hun capaciteiten ten volle kunnen benutten.

Onder Toms leiding en met de ondersteuning van HuRiS, zet TheValueChain zich sterker dan ooit in om hoogwaardige, innovatieve HXM-oplossingen te bieden aan al haar klanten.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!