Witold Kepinski - 18 januari 2015

Infor introduceert EDI cloud-oplossing voor automotive branche

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de Infor Electronic Data Interchange (EDI) Managed Service aan voor autoproducenten.

Infor EDI Managed Service heeft tot doel organisaties te helpen om sneller en efficiënter te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten. Met de cloud-gebaseerde oplossing beschikken autofabrikanten sneller over accurate informatie omtrent orders, de distributie en de betalingsstatus. De oplossing helpt bovendien de tijd, kosten en inspanningen te reduceren die nodig zijn om gelijke tred te houden met de continue veranderingen in de productie-industrie, zo belooft Infor.

Effectief beheer van de samenwerking met handelspartners vormt de hoeksteen van Infor EDI Managed Service. Door het stroomlijnen van EDI-communicatie en de infrastructuur ontstaat een constante stroom tussen bedrijfssoftware en handelspartners. Infor EDI Managed Services combineert Infor ION, een middleware oplossing, en Rockets Software’s EDI-oplossing, en biedt een manier om gegevens te beheren en te voldoen aan wereldwijde automotive EDI-eisen.

WK

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 SLTN Vierkant
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!