Witold Kepinski - 05 december 2023

IGNE zet nieuwe stap in groei met kapitaalversterking

Het Utrechts IGNE, venture studio en tech agency, maakt met genoegen bekend dat het € 300.000 aan kapitaal heeft opgehaald. Deze financiële injectie stelt IGNE in staat om haar focus op de toekomst te versterken en haar inspanningen voor maatschappelijke impact te vergroten.

IGNE zet nieuwe stap in groei met kapitaalversterking image

Als gevolg van deze nieuwe stap heeft medeoprichter Max Tilli, na zijn eerder vertrek als bestuurder, nu ook als aandeelhouder verlaten. De heer Tilli heeft het bedrijf helpen groeien met een initiële focus op het ontwerpen van digitale producten. Onder zijn leiderschap heeft IGNE een intern designteam opgezet en heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van verschillende ventures, waaronder Amulet, Mingly en TimeSteps. Zijn vertrek markeert een nieuw hoofdstuk voor IGNE en biedt ruimte voor verdere groei en innovatie.

In de komende periode zal IGNE een duidelijker onderscheid maken tussen haar venture studio en tech agency. Dit zal worden weerspiegeld in de lancering van een nieuwe website, waarbij het venture studio-gedeelte de ondernemers achter de ventures van IGNE zal benadrukken. Daarnaast zal er een kennisbank en richtlijnen worden aangeboden om ondernemers en innovators te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. Het tech agency-gedeelte zal de focus leggen op de expertise en de digitale producten die zijn ontwikkeld in samenwerking met klanten in verschillende projecten. Er zal ook waardevolle kennis worden gedeeld over digitale producten, AI, platforms en apps.

IGNE kijkt met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die een verschil maken in de samenleving.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!