Wouter Hoeffnagel - 05 december 2023

Tech Bakery en TD SYNNEX bundelen krachten

Tech Bakery en TD Synnex bundelen hun krachten. Tech Bakery helpt organisaties met de implementatie en adoptie van Google diensten. Via de samenwerking met TD Synnex wil het bedrijf groei realiseren en de service naar klanten naar een hoger niveau tillen.

Tech Bakery en TD SYNNEX bundelen krachten image

TD Synnex is een belangrijke speler op de markt voor Google-oplossingen. Het bedient klanten met een team van zeven Google-specialisten in Nederland. Voor klanten van Tech Bakery verandert er door de samenwerking weinig. Maaike Dekkers-Duijts, directeur van Tech Bakery: “We hebben een mooi scala aan klanten die allen verschillende wensen hebben omtrent hun Google infrastructuur. Hierbij ligt de focus veelal op Google Workspace en Google ChromeOS. Nu meer organisaties hun digitale transformatie in gang hebben gezet, spelen partners met kennis en expertise op het gebied van alle Google Cloud-technologieën een steeds belangrijkere rol. Wij vinden het belangrijk om klanten uitstekend te kunnen blijven bedienen en verwachten dat met dit partnership nog beter te realiseren.”

Ook Bas Scheepens, Director Advanced Solutions NL bij TD SYNNEX is blij met deze samenwerking. “Tech Bakery is een belangrijke en toonaangevende Google partner op de Nederlandse markt. Vanuit onze technische- en operationele expertise kunnen wij Tech Bakery ondersteunen om klanten optimaal te bedienen. Samen kunnen we de digitale transformatie van organisaties versnellen en hen helpen om nog succesvoller te zijn."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!