Wouter Hoeffnagel - 08 december 2023

Solvinity benoemt Erwin de Bont tot COO

Erwin de Bont (foto) is per 1 december 2023 Chief Operations Officer (COO) bij Solvinity. Als COO van Solvinity versterkt De Bont het managementteam van Solvinity en geeft de Integrated Delivery organisatie van Solvinity verder vorm. Hieronder vallen onder meer de Customer Engineering, Platform Engineering en de Public Cloud en Projectorganisatie.

Solvinity benoemt Erwin de Bont tot COO image

Solvinity is een Nederlandse IT-dienstverleners die oplossingen levert voor complexe bedrijfskritische IT-omgevingen in de overheid en het bedrijfsleven. Het bedrijf adviseert en ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en ontwerpt, bouwt en beheert cloudplatformen voor hun bedrijfskritische applicaties.

Eerder actief voor Fujitsu, Tieto en Atos

De Bont maakt de overstap van Fujitsu, waar hij COO Fujitsu Services Nederland was. Hiervoor was hij onder meer werkzaam als Vice President Platform Services bij Tieto en Executive Vice President Benelux & Nordics B&PS bij Atos. De Bont: “De rol van technologie-gedreven engineers in een IT-service organisatie is bijzonder belangrijk voor innovatieve en kwalitatieve dienstverlening aan klanten. Ik kijk er naar uit om de Integrated Delivery organisatie van Solvinity te vormen tot een business unit waar technologie, klantgerichtheid en efficiëntie centraal staan.”

Daniëlle Schuur, CEO Solvinity: “We zijn verheugd dat Erwin ons management team komt versterken. Zijn kennis en ervaring komen zeker tot zijn recht in een fase van groei en verdere professionalisering van Solvinity.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!