Witold Kepinski - 08 december 2023

Het Juridisch Loket kiest voor Teleperformance

Teleperformance, speler in digitale zakelijke dienstverlening, heeft aangekondigd dat het contact center as a service (CCaaS) en workforce management (WFM) oplossingen zal implementeren voor Het Juridisch Loket.

Het Juridisch Loket kiest voor Teleperformance image

Het Juridisch Loket zocht een enkele partner om een goed functionerende en beheerde CCaaS-toepassing en WFM-oplossing te implementeren. Het Juridisch Loket koos voor Teleperformance vanwege meer dan 45 jaar ervaring en diepgaande operationele kennis in de contact center-industrie.

Deze toepassingen zijn ontworpen om alle interacties met rechtzoekenden efficiënt te verwerken en vervangen het huidige End-of-Life PureConnect-systeem. Deze overgang maakt extra functionaliteiten mogelijk, zoals spraak-naar-tekst, waardoor interacties met klantenservicemedewerkers worden gestroomlijnd en rechtzoekenden sneller en gemakkelijker de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

"Deze samenwerking vertegenwoordigt voor ons een waardevolle co-creatie in de doorontwikkeling van het Juridisch Loket. We werken ten slotte aan een rechtvaardige samenleving voor iedereen, omdat niemand er alleen voor mag staan. Dat is de visie van het Juridisch Loket. Samen met Teleperformance zijn we enthousiast over de innovatieve oplossingen die deze samenwerking met zich meebrengt en we kijken ernaar uit om nieuwe mijlpalen te bereiken", aldus Rob Janssen, Bestuurder bij het Juridisch Loket.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!