Witold Kepinski - 11 december 2023

Microsoft introduceert speciale modus voor Cloud PC

Microsoft introduceert een speciale modus voor de nieuwe generatie Cloud PC's. Deze nieuwe Windows 365 Boot-functies komen beschikbaar via het Windows Insider-programma.

Microsoft introduceert speciale modus voor Cloud PC image

De Build 23601 update voor het Dev Channel bestaat uit Windows 365 Cloud PC en de andere betreft Copilot.

Zo komt er eenspeciale modus voor Windows 365 Boot aldus Microsoft: "We lanceren nu een nieuwe modus voor Windows 365 Boot – speciale modus. U kunt nu opstarten naar uw Windows 365 Cloud PC vanaf uw aangewezen bedrijfsapparaat. U kunt vanaf het inlogscherm van Windows 11 naadloos inloggen op uw Windows 365 Cloud PC met behulp van wachtwoordloze authenticatiemethoden zoals Windows Hello for Business. De nieuwe speciale modus wordt ook geleverd met een snelle accountwisselervaring om moeiteloos van profiel te wisselen om in te loggen, een persoonlijke ervaring met uw gebruikersnaam en wachtwoord, een afbeelding op het vergrendel- en inlogscherm weer te geven, uw gebruikersnaam te onthouden, enz."

Verder probeert Microsoft de mogelijkheid uit om Copilot in Windows te ‘ontkoppelen’ met Windows Insiders. "Klik gewoon op het nieuwe pictogram om het Copilot-paneel rechtsboven in de koptekst los te maken. Wanneer Copilot niet is gekoppeld, kan deze boven of onder andere apps in Windows verschijnen terwijl hij zijn vaste positie op het bureaublad behoudt. Hierdoor hebben gebruikers toegang tot Copilot terwijl de verstoring van andere gebruikersactiviteiten tot een minimum wordt beperkt. Bovendien kunt u het formaat van het Copilot-venster wijzigen voor een comfortabelere ervaring. Klik en sleep eenvoudigweg de rand van het Copilot-venster om de breedte aan uw behoeften aan te passen."

Lees alle details hier.


Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!