Wouter Hoeffnagel - 14 december 2023

Cognizant neemt Elite ServiceNow Partner Thirdera over

Cognizant neemt de Elite ServiceNow Partner Thirdera over. Thirdera is gespecialiseerd in advies-, implementatie- en optimalisatieoplossingen gerelateerd aan het ServiceNow-platform, met een sterke focus op opkomende zakelijke workflowproducten. Cognizant wil Thirdera's ServiceNow-trainingsplatform - Thirdera University – een centrale rol laten spelen bij het verkrijgen van referenties, om aan de groeiende vraag in het ServiceNow-ecosysteem te voldoen.

Cognizant neemt Elite ServiceNow Partner Thirdera over image

Thirdera is het grootste onafhankelijke, wereldwijde pure-play ServiceNow-adviesbureau. De speler is eerder door ServiceNow onder meer erkend als Worldwide Creator Workflow Partner of the Year 2023 en ServiceNow Americas IT Workflow Partner of the Year 2023.

Uitgebreidere ervaringen bieden

Door de krachten te bundelen wil Cognizant klanten uitgebreidere ervaringen in het ServiceNow-ecosysteem bieden. Met onder meer mogelijkheden op het gebied van professionele dienstverlening in belangrijke ServiceNow-workflows en opkomende producten, waaronder generatieve AI.

Thidera beschikt over ServiceNow-consultants in onder meer Noord-Amerika, Spanje, Colombia, Nederland en Australië, die in dienst treden bij Cognizant. Het bedrijf beschikt onder meer over een sterke positie op het gebied van ServiceNow-trainingen en certificeringen, waaronder Certified Master Architects en Certified Technical Architects. Deze activiteiten wil Cognizant integreren tot gecombineerd Cognizant ServiceNow Business-platform met meer dan 2.400 specialisten en 14.000 certificeringen.

Eerder ook Linium overgenomen

Cognizant nam in 2021 al het ServiceNow-adviesbureau Linium over en kondigde in juni 2021 een strategisch partnerschap aan om AI-gestuurde automatisering te stimuleren. Ook lanceerde het bedrijf een AI-aangedreven serviceverzekeringsaanbod voor de telecommunicatie-industrie.

De overname wordt naar verwachting in januari 2024 afgerond. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!