Witold Kepinski - 16 december 2023

Pax8 organiseert Beyond EMEA 2024 evenement in Berlijn

Pax8, een marketplace voor cloud-commerce, heeft aangekondigd dat het gaat uitbreiden zijn jaarlijkse internationale partnerconferentie met zijn eerste Beyond EMEA-evenement. Met als kernthema's Gemeenschap, Onderwijs en Innovatie wordt het evenement gehouden van 13 tot en met 15 oktober 2024 in het InterContinental Berlijn, Duitsland. Er wordt verwacht dat meer dan 500 IT-serviceproviders, leveranciers en media aanwezig zullen zijn.

Pax8 organiseert Beyond EMEA 2024 evenement in Berlijn image

“Het IT-kanaal is sterk gericht op samenwerking en gemeenschap, waarbij kanaalpartners samenwerken om innovatie te stimuleren, de operationele efficiëntie te stroomlijnen en de winstgevendheid te verhogen”, aldus Harald Nuij (foto), Chief Executive Officer bij Pax8 EMEA. “Beyond EMEA zal onze geweldige partners uit de hele regio samenbrengen, wat de kans biedt om verbinding te maken en te leren, en zo de toekomst van het kanaal vooruit te helpen.”

Phylip Morgan, Chief Revenue Officer bij Pax8 EMEA, zei: “Het kanaalecosysteem blijft evolueren. Beyond EMEA zal een aantal innovatieve technologieën en praktijken demonstreren die deelnemers kunnen helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

Het evenement biedt:

  • Keynotes van marktleiders
  • Onderwijs en mogelijkheden
  • Technische training
  • Toegang tot toonaangevende leveranciers
  • Waardevolle netwerkmogelijkheden

Het driedaagse evenement is speciaal samengesteld voor partners en is bedoeld om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien, de efficiëntie te vergroten en risico's te verminderen om hun bedrijf te helpen bloeien.

Pax8 heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt in EMEA. Nieuwe kantoorruimtes geopend in Bristol, VK; Zwolle, Nederland; Stockholm, Zweden; en Riga, Letland, om zijn Europese partnerbasis beter te kunnen bedienen, heeft het bedrijf ook zijn Pax8 Academy-aanbod uitgebreid naar de EMEA-markt. Na 2024 is dit een verdere indicatie van de intentie van de organisatie om MSP’s in heel EMEA te blijven opleiden en bij te dragen aan de voortdurende evolutie van het IT-kanaal.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!