Witold Kepinski - 18 december 2023

Pax8 erkenning in Forrester Marketplace Development Platforms Landscape

Pax8, een marktetplace voor cloudcommerce, heeft aangekondigd dat het is erkend in het rapport The Marketplace Development Platforms Landscape, Q4 2023, gepubliceerd door Forrester, een toonaangevend onderzoeksbureau. Het rapport identificeert opmerkelijke leveranciers onder marktplaatsontwikkelingsplatforms en de waarde die zij partners bieden.

Pax8 erkenning in Forrester Marketplace Development Platforms Landscape image

“Het IT-kanaal bevindt zich op een keerpunt, nu er nieuwe partnertypen opkomen en het koopgedrag verandert”, zegt Ryan Walsh, Chief Strategy Officer bij Pax8. “Onze Marketplace bevindt zich in het hart van het moderne ecosysteem en biedt de geavanceerde mogelijkheden die onze partners nodig hebben om te slagen in het veranderende landschap. Terwijl we via onze Marketplace waardecreatie op lange termijn realiseren, zullen onze partners worden blootgesteld aan een revolutionaire ervaring waarin ze hun hele klantlevenscyclus kunnen orkestreren door middel van aanpasbare oplossingen en datagestuurde inzichten.”

De kenmerken van de Pax8 Marketplace sluiten duidelijk aan bij waar de markt naartoe gaat. Het biedt partners een reeks productgroeilenzen om onbenutte omzetkansen te lokaliseren, beveiligingskwetsbaarheden te detecteren en oplossingen samen te stellen, waardoor hun go-to-market-aanpak wordt verbeterd. Door middel van geavanceerde data-analyse en kooppatronen wordt het volgende beste onderdeel voorgesteld, waardoor partners hun oplossingenstapels kunnen verbeteren. De datagestuurde, klantgerichte Marketplace zal partners in staat stellen hun volledige portfolio opnieuw vorm te geven en hen voor te bereiden op de toekomstige toestand van de sector.

“Naast het luisteren naar onze partners om hun behoeften te begrijpen, volgen we analistenbureaus, zoals Forrester, om te anticiperen waar de markt naartoe gaat en hoe trends veranderen”, vervolgde Walsh. “Onze marktplaats is speciaal gebouwd voor onze partners, waardoor hun succes in het moderne ecosysteem mogelijk wordt gemaakt.”

Opmerkelijke highlights uit het rapport:
• Marktplaatsen bieden partners waardecreatie op langere termijn.
• Marktplaatsen verminderen de afhankelijkheid van productmarges.
• Marktplaatsen zorgen voor een hogere levenslange waarde door een grotere aantrekkingskracht voor klanten.
• Platformbedrijfsmodellen zullen uiteindelijk de strategie en de economie van elke sector bepalen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!