Wouter Hoeffnagel - 20 december 2023

Transfer Solutions wint aanbesteding voor beheer en onderhoud van WOZ-datacenter

Het Leerdamse Transfer Solutions wint de aanbesteding voor het beheer en onderhoud van de applicatie voor het WOZ-datacenter. De WOZ-applicatie, gebouwd op het OutSystems-platform en gehost in de beveiligde OutSystems Cloud, wordt door Transfer Solutions beheerd. Zo wil de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een betrouwbare werking van het WOZ-datacenter waarborgen. 

Transfer Solutions wint aanbesteding voor beheer en onderhoud van WOZ-datacenter image

IT-servicepartner Transfer Solutions is gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van cruciale infrastructuren en systemen voor zowel publieke als private organisaties. Het beschikt over een team van professionals met diepgaande kennis van het OutSystems-platform, hands-on ervaring met WOZ-gerelateerde systemen, en begrip van het belang van een betrouwbare, veilige en efficiënte werking van het WOZ-datacenter.

Vertrouwelijkheid en integriteit waarborgen

Transfer Solutions implementeert strikte beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid en integriteit van de WOZ-gegevens te waarborgen. Door geoptimaliseerde processen en geavanceerde tools in te zetten, streeft Transfer Solutions ernaar operationele kosten te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren voor de VNG.

"Wij zijn verheugd dat gemeenten hebben gekozen voor Transfer Solutions als hun partner voor het beheer en onderhoud van de WOZ-applicatie," aldus Arjan van der Palen, Business Unit Manager bij Transfer Solutions. "Met ons team van experts zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van een veilige en betrouwbare werking van het WOZ-datacenter voor alle betrokken gemeenten."

Transfer Solutions kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met de VNG en de verdere optimalisatie van de WOZ-applicatie te ondersteunen.

Ook Arnold Kloeke, senior beleidsmedewerker bij VNG, is blij met de samenwerking. "Fijn dat we weer verder kunnen met de doorontwikkeling van ons WOZ-datacenter. Transfer Solutions is een betrouwbare en prettige partner gebleken voor het onderhoud van het OutSystems platform. Daarbij geeft OutSystems ons de mogelijkheid om ook zelf een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling. Dit scheelt ons tijd en geld, en we zijn sneller in staat te reageren op wettelijke wijzigingen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!