Wouter Hoeffnagel - 20 december 2023

INTERSTELLAR Group neemt RawWorks over

IT-dienstverlener INTERSTELLAR Group neemt RawWorks en de gelieerde managed services provider RawServices over. De groep versterkt met de overname haar positie als strategisch IT-regie- en beheerpartner voor middelgrote organisaties.

INTERSTELLAR Group neemt RawWorks over image

Als Microsoft Partner is RawWorks gespecialiseerd in infrastructure-as-code, security, softwareontwikkeling, data, cloud en workspace. De gespecialiseerde consultants van RawWorks zetten hun kennis en ervaring ook in voor het verzorgen van opleidingen op het gebied Microsoft en Infrastructure-as-Code.

Verder groeien

INTERSTELLAR Group wil met de overname zijn onderscheidend vermogen in de markt vergroten. RawWorks kan door onderdeel van INTERSTELLAR Group te worden haar groeiambities waarmaken en haar klanten en medewerkers meer kansen bieden. RawWorks blijft vanuit de vestiging in Odijk opereren.

INTERSTELLAR Group maakt een sterke groei door, onder andere dankzij haar door Quadrum Capital ondersteunde buy-and-build strategie. In twee jaar tijd is de groep gegroeid tot elf bedrijven en achthonderd medewerkers. Eerder dit jaar nam INTERSTELLAR Group Felton over.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!