Wouter Hoeffnagel - 03 januari 2024

DWE-ICT en Veltwerk gaan verder als Veldwerk

DWE-ICT en Veltwerk gaan per 1 januari 2024 verder onder de naam Veldwerk. Veldwerk profileert zich hierbij nadrukkelijk als ICT-partner, en niet als ICT-leverancier.

DWE-ICT en Veltwerk gaan verder als Veldwerk image

Ron Groen is de nieuwe Algemeen Directeur van Veldwerk: “Een goede ICT-huishouding is cruciaal voor organisaties, maar vaak hebben zij niet de middelen of kennis in huis om dit zelf te regelen. Om iets vitaals als ICT uit handen te geven moet je 100% op elkaar kunnen vertrouwen. Dit vraagt om commitment. Als ICT-Partner kiezen wij voor de langdurige relatie, waarin wij samen met onze opdrachtgevers verder groeien.”

Veldwerk beheert de ICT voor meer dan vijfhonderd scholen, tweehonderd hotels en enkele van de grootste transportbedrijven van het Nederland. Het samengaan van de twee organisaties levert voordelen voor deze klanten, stelt Groen: “Veldwerk biedt een gebundelde ontwikkelkracht door de combinatie van expertise en middelen. Het resultaat is een grotere focus op innovatie en technologische vooruitgang. Onze Partners profiteren van de specialistische kennis die Veldwerk heeft van onderwijs, hospitality en transport & logistiek.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!