Witold Kepinski - 08 januari 2024

Randapparatuur van CHERRY via Copaco beschikbaar in de Benelux

Copaco en CHERRY kondigen met trots hun nieuwe samenwerking in de Benelux aan. Deze uitbreiding van het portfolio biedt partners nog meer keuzemogelijkheden op het gebied van hoogwaardige randapparatuur.

Randapparatuur van CHERRY via Copaco beschikbaar in de Benelux image

De samenwerking tussen Copaco en CHERRY gaat per direct van start. Met ondersteuning van Copaco kunnen partners de voor hen best passende producten vinden uit het uitgebreide assortiment van CHERRY. Dat omvat onder andere producten voor B2B en industriële omgevingen, desktopsets, muizen en toetsenborden, mechanische MX-switches en cartreaders. Deze hoogwaardige producten vormen vandaag de dag de kern van het merk CHERRY.

Samenwerking kans om samen te groeien

Stefanie Druyts, Product Manager Copaco: “Deze samenwerking zie ik als een kans om ons assortiment te diversifiëren, terwijl we blijven streven naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties. We kijken ernaar uit om samen te groeien en te blijven voldoen aan de behoeften van onze partners.”

Robin Bithrey, Channel Marketing Manager CHERRY:  “CHERRY is verheugd om de samenwerking met Copaco te beginnen en onze aanwezigheid op de Benelux-markt te versterken. Met de expertise van Copaco in de markt kunnen we ons assortiment onder een breder publiek bekendmaken en zo de verkoop bevorderen.”

Milieulabel en demoproducten

Vandaag de dag wordt CHERRY beschouwd als de belichaming van kwaliteit, innovatie, design en duurzaamheid. Veel van de producten die Copaco gaat leveren dragen het Blauer Engel; een Duits milieulabel dat wordt toegekend aan producten en diensten die voldoen aan strenge milieunormen.

Daarnaast heeft het merk diverse producten waarin men de kwaliteit echt kan ervaren aan de hand van Copaco’s demoproducten. De accountmanagers van Copaco nemen deze mee naar de resellers om te laten zien.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!