Witold Kepinski - 09 januari 2024

CES 2024: HP toont nieuwe PCs, displays en randapparatuur

HP kondigt op de CES 2024 beurs in Las Vegas een nieuw computertijdperk aan met het nieuwste portfolio van pc's, beeldschermen en randapparatuur, ontworpen om de manier waarop we omgaan met en leven met technologie opnieuw uit te vinden.

CES 2024: HP toont nieuwe PCs, displays en randapparatuur image

"Wij geloven dat de beste innovaties ook de meest persoonlijke zijn", zegt Samuel Chang, Senior Vice President & Division President van Personal Systems Consumer Solutions, HP Inc. "Nieuwe technologieën van HP bieden oplossingen die ons in staat stellen persoonlijker te zijn dan ooit, gebruikmakend van baanbrekende innovaties zoals AI die de manier veranderen waarop technologie ons vooruithelpt."

Nieuwe Spectre x360 Laptops (foto)

De pc van vandaag is niet langer een personal computer, maar een gepersonaliseerde metgezel die anticipeert op behoeften van de gebruiker voor meer responsieve en geoptimaliseerde ervaringen, en de HP Spectre x360 14 inch 2-in-1 Laptop PC en de HP Spectre x360 16 inch 2-in-1 Laptop PC doen precies dat met:

  • Een pc die zich aanpast aan de gebruiker: Met een 9 MP camera met hardware-geactiveerde low-light aanpassing voor kraakheldere gesprekken overdag of 's nachts; een speciale AI-chip die ingebouwde beveiligingsfuncties levert, waaronder walk away lock, wake on approach en privacywaarschuwingen om je te waarschuwen voor nieuwsgierige ogen; adaptieve schermaanpassingen zoals een schermdimmer wanneer je wegkijkt om energie te besparen en variabele vernieuwingsfrequentie voor meeslepende prestaties en energiezuinigheid; en automatische prestatieoptimalisatie die het ventilatorgeluid en de temperaturen aanpast op basis van de gebruikte applicaties, de plaatsing van de laptop en de batterijstatus.
  • Krachtige AI-technologie: Drie engines (CPU, GPU en NPU) op Intel Core Ultra-processors en optionele NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU's bieden een aantal van de meest geavanceerde technologieën die momenteel beschikbaar zijn om verschillende lokale AI-workloads uit te voeren, zoals foto- en videobewerking om sneller en efficiënter content te maken en samen te werken.
  • Geavanceerde samenwerking: De nieuwste Spectre-laptops zijn de eerste consumentenapparaten met audiotuning door Poly. Poly brengt tientallen jaren ervaring met audiotuning naar deze apparaten en levert de beste spraakhelderheid en opmerkelijk geluid. Verbeter gesprekken en video verder met Windows Studio-effecten, die AI-functies biedt zoals automatische kadrering, achtergrondvervaging en de mogelijkheid om oogcontact te houden op de NPU voor boeiende verbindingen.
  • Perfecte beelden: De nieuwste Spectre laptops bieden 's werelds meest meeslepende ervaring display, met maximaal een 2.8K OLED-scherm voor scherpere beelden en meer levendige kleuren, samen met een IMAX Enhanced certificering voor het bekijken van films. De beeldverhouding van 16:10 zorgt ervoor dat je meer content kunt bekijken en kan worden aangepast van 48 Hz tot 120 Hz op basis van het type content dat je bekijkt.

Verbonden met HP randapparatuur die zich aanpast aan elke beweging
HP introduceert ook nieuwe randapparatuur die zich aanpast aan de dagelijkse digitale ervaringen. Of gebruikers nu een fervent muziekliefhebber zijn, een technisch onderlegde professional, of gewoon iemand die waarde hecht aan comfort en efficiëntie in dagelijkse interacties, HP's reeks producten past zich aan een breed spectrum van behoeften en levensstijlen aan.

De Poly Voyager Free 20 draadloze oordopjes zijn ontworpen voor onderweg en leveren krachtig geluid en stijl. Of je nu naar muziek luistert of een telefoongesprek aanneemt, deze oordopjes zijn uitgerust met hybride adaptieve actieve ruisonderdrukking (ANC) om omgevingsgeluid te filteren, zodat je nooit een beat mist. Poly's legendarische audio en intelligente ruisonderdrukking stellen je in staat om vol vertrouwen te spreken, wetende dat je gehoord wordt met totale helderheid tijdens elk gesprek. Bovendien kun je je dag doorkomen met een verwachte luistertijd van acht uur op de oordopjes, en een draagbaar Qi-oplaadetui dat de batterijduur van de oordopjes met 2,5 keer verlengt. Om het comfort en algehele luisterervaring te verbeteren, biedt de Poly Lens Mobile App een persoonlijke pasvormtest met aanbevelingen voor de ideale maat oordopjes.

Ervaar een naadloze mix van comfort en maatwerk met het HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard, 's werelds meest veelzijdige ergonomische gesplitste draadloze toetsenbord Ontworpen met een split-zone indeling, past het zich aan de typestijl van de gebruiker aan, terwijl de 20 programmeerbare toetsen en een apart numeriek toetsenblok maatwerk naar een hoger niveau tillen. Het toetsenbord biedt Bluetooth- en dongle-connectiviteit, zodat u voor elke taak over de juiste hulpmiddelen beschikt. Het verbetert niet alleen uw welzijn, maar helpt ook onze gezamenlijke toekomst te beschermen. Dit toetsenbord bevat 50% gerecycled materiaal en de externe verpakking is duurzaam geproduceerd.

Extra randapparaten die zijn ontworpen om de digitale ervaring te verbeteren, zijn onder andere:

  • HP 690 oplaadbare draadloze muis: De eerste Qi-oplaadbare Bluetooth® muis ter wereld met zes of meer programmeerbare knoppen, waarmee gebruikers eenvoudig draadloos verbinding kunnen maken. Personaliseer de productiviteit via de HP Accessory Center App.
  • HP 430 Programmable Wireless Keypad: HP 430 programmeerbaar draadloos toetsenbord: Ervaar 's werelds meest aanpasbare mechanische Bluetooth-toetsenbord. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het een ideale reisgenoot.
  • HP USB-C Travel Hub G3: Voeg vijf essentiële poorten toe aan de notebook met deze compacte mobiele hub, waaronder een USB-C poort®, twee USB-A poorten en een HDMI-poort. Het biedt schaalbare stroomvoorziening en plug-and-play connectiviteit voor bijna elk apparaat.
  • HP 400 bedraad toetsenbord met achtergrondverlichting: Vereenvoudig de werkruimte met dit morsbestendige en reinigbare toetsenbordHet wordt geleverd met een USB-C-kabel en USB-A-adapter voor eenvoudige connectiviteit.

Series 5 Beeldschermen
HP vernieuwt zijn reeks consumentenbeeldschermen met de eerste HP Series 5-monitoren. Deze schermen zijn verkrijgbaar in 24-, 27- en 32- modellen en bieden nu een contrastratio van 1500:1 en verbeterde vernieuwingsfrequenties van 100 Hz. Samen met hun dunne en lichte ontwerp, moeiteloos verbinding maken met meerdere apparaten met een toegevoegde HDMI-poort. Het uniforme ontwerp van de schermen met ultradunne randen en geïntegreerd kabelbeheer maakt het gemakkelijk om meerdere monitoren aan te sluiten voor een naadloze look en feel.

Prijzen en beschikbaarheid

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!