Witold Kepinski - 10 januari 2024

CES 2024: HP introduceert nieuwe OMEN- en HyperX gaming toepassingen

HP onthult op CES 2024 in Las Vegas zijn meest gepersonaliseerde gamingportfolio tot nu toe met innovaties voor alle OMEN- en HyperX-merken. Nieuwe laptops, accessoires en software zijn allemaal ontworpen om samen te werken om een naadloos gaming ecosysteem te creëren, zodat gamers zich kunnen richten op wat ze het beste kunnen - spelen.

CES 2024: HP introduceert nieuwe OMEN- en HyperX gaming toepassingen image

"Computergebruik wordt steeds persoonlijker, en dit geldt met name voor de gaminggemeenschap", zegt Josephine Tan, Senior Vice President & Division President van Personal Systems Gaming Solutions, HP Inc. "Of het nu gaat om je gaming laptop, monitor of accessoire, HP heeft een aanpasbare en gepersonaliseerde oplossing ontwikkeld die kan worden afgestemd op jouw behoefte."

Supersnel gamen met geavanceerde creatieve mogelijkheden

Gebruikers die waarde hechten aan een levensstijl met gaming, zijn op zoek naar veelzijdige machines die de zware eisen van topklasse AAA-games aankunnen en tegelijkertijd over de prestaties beschikken om visueel veeleisende creatieve projecten uit te voeren, van multitaskingprojecten tot het bedienen van krachtige creatieve platforms. De OMEN Transcend 14 Gaming Laptop is speciaal ontworpen voor gaming en creatief werk, inclusief studenten, en wordt aangeboden met een geavanceerd OLED-scherm, een elegant slanke behuizing en superieure internals, die samen 's werelds coolste en lichtste 14-inch gaming laptop vormen.

De nieuwe OMEN Transcend 14 brengt volgens HP hybride lifestyle gaming tot leven met:

  • Uitzonderlijk levendig beeldscherm: Dit indrukwekkende apparaat, met een IMAX Enhanced gecertificeerd 2.8K 120Hz VRR OLED beeldscherm voor ongelooflijke details en levendige levensechte kleuren is indrukwekkend voor gameplay en perfect voor het maken van content. s Werelds eerste gaming-laptop met een lattice-less sky printed RGB-toetsenbord zorgt voor een kleurrijk beeld dat verder reikt dan het scherm.
  • Luxueus en compact ontwerp: Gamers willen veel kracht in een gemakkelijk draagbaar ontwerp. Dit apparaat weegt slechts 1.637 g met een batterijlevensduur tot 11,5 uur en een type-C PD 140W adapter om onderweg opladen gemakkelijker dan ooit te maken.
  • Epische snelheid door AI: maximaliseer je ervaring met maximaal een Intel Core Ultra 9 185H processor en maximaal NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU's om moeiteloos de nieuwste games te spelen of rekenintensieve taken uit te voeren. Streamers en gamers kunnen gebruik maken van de NPU van het apparaat en OpenVINO plugins voor OBS studio om streamen en gamen vloeiender dan ooit te maken met een verbetering tot 24,6% FPS. Profiteer optimaal van de Auto Dynamic Refresh Rate (DRR) in OMEN Gaming Hub voor een soepelere gameplay-ervaring door automatisch te schakelen tussen verschillende verversingsfrequenties, afhankelijk van de content en de energiemodus, waardoor de levensduur van de batterij tot 7% kan worden gemaximaliseerd. Tot 20% langere batterijlevensduur in ECO-modus.
  • Thermische revolutie: Niemand wil gloeiend hete handen tijdens het gamen, creëren of werken. Een opnieuw ontworpen chassis maakt gebruik van inkomende luchtstroom om een onder druk staande zone te creëren met behulp van een dampkamer voor directe warmteafvoer via ventilatieopeningen aan de achterkant. Deze thermische innovatie in combinatie met Intel's dual channel flow-technologie heeft geleid tot 's werelds koelste 14-inch gaming-laptop,1 die een 4x hogere statische druk kan bereiken met een thermisch vermogen van 80W binnen een basis van 12 mm.
  • Breng je gaming en productiviteit naar een hoger niveau: De OMEN Transcend 14 is perfect voor de student-gamer en biedt zowel lokale AI-mogelijkheden via de Intel- en NVIDIA-processors, als ingebouwde AI met Otter.ai voor functies als live transcriptie en realtime bijschriften tijdens vergaderingen of lessen, een opnamefunctie voor het transcriberen van audio en AI-gegenereerde notities.
  • s Werelds eerste gaming laptop met audio getuned door HyperXHet HyperX audioteam heeft nauw samengewerkt met de OMEN Transcend 14 engineers om de geluidsprestaties van de laptop op maat te maken, de helderheid en spectrale balans te verbeteren om de algehele gaming audio-ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat subtiele details niet worden overschaduwd door hardere geluiden.

HP heeft ook zijn OMEN Transcend 16,1 inch Gaming Laptop PC geüpdatet met de toevoeging van een opvallend 4K 240Hz OLED-beeldscherm, evenals zijn OMEN 16,1 inch Gaming Laptop PC en Victus 16,1 inch Gaming Laptop PC - allemaal geüpdatet met Intel Core i7 HX-processors.

HyperX

Naadloze connectiviteit is een cruciaal onderdeel van de draadloze headset-ervaring van elke gamer. Voortbordurend op de eerste gaminglaptops van vorig jaar met een geïntegreerde module voor intuïtieve audiokoppeling en een oplossing met ultra-lage latentie, verhoogt de gloednieuwe OMEN Transcend 14 de lat met een gebundelde optie voor 's werelds eerste gaminglaptop met 2,4 GHz ULL-connectiviteit voor de HyperX Cloud III draadloze headset. Hierdoor kunnen gamers eenvoudig schakelen tussen hun PC en console. Dankzij de eenvoudige installatie kan iedereen zich meteen storten op een vlekkeloze game-ervaring met uitmuntende audio.

Nieuwe oplossingen ontworpen voor het volgende niveau in personalisatie van HyperX zijn onder andere:

  • Klein, Compact en Machtig: De HyperX Cloud Mini Headsets zijn op maat gemaakt voor jongere gameliefhebbers om comfort en een veilige geluidservaring te bieden met volumebeperkende mogelijkheden om een veilige geluidservaring te garanderen. Beide headsets zijn verkrijgbaar in een bedrade en draadloze versie en bieden meeslepende audio en een handige flip-to-mute microfoon die compatibel is met meerdere platforms. De HyperX Clutch Tanto Mini Wired Controller is een lichtgewicht keuze die gemakkelijk toegang biedt tot alle standaard knoppen en besturingselementen, terwijl hij ook compatibel is met Xbox Series X|S consoles, PC, Steam Deck en Android-apparaten, inclusief een schakelaar voor mobiele modus en een 3,5mm stereo aansluiting voor bedrade headsets.
  • Gebouwd voor personalisatie en aanpassing: Het eerste hot-swappable toetsenbord met een op de pakking gemonteerd ontwerp van HyperX, de HyperX Alloy Rise Keyboard is beschikbaar in full-size en 75% opties met speciale pijltjestoetsen. Uitgerust met voorgelubberde HyperX Linear Switches en voorgeïnstalleerde HyperX PBT Keycaps, beschikt het over verbeterde RGB-verlichting met een omgevingslichtsensor voor het automatisch aanpassen van de helderheid, wat zorgt voor optimale visuals. Het toetsenbord wordt geleverd met HyperX's kenmerkende onboard geheugen, waardoor gamers 10 toetsenbordprofielen direct op het toetsenbord kunnen opslaan voor persoonlijke instellingen onderweg. De toetsenborden zijn gebouwd voor nog meer personalisatie en zijn voorzien van hot-swappable toetsschakelaars, magnetische bovenplaten, badgepacks, een nieuwe 3D Mythic Themed Collection en een stevige constructie die duurzaamheid en flexibiliteit garandeert.
  • Hoge prestaties met een kleinere voetafdruk: De nieuwe HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, een compacte gaming muis, is ontworpen voor gamers die ultra-lichtgewicht, high-performance tools waarderen, en biedt een indrukwekkende batterijduur tot 100 uur. Hij is voorzien van een zeer nauwkeurige HyperX 26K Sensor, dual wireless mode connectiviteit, stofbestendige HyperX Switches en aanpasbare grip tape voor superieure handling.
  • Klaar voor op reis: De HyperX Knight en Delta Gaming rugtassen bieden een plek om gaming laptops en gaming accessoires veilig op te bergen met duurzaam en weerbestendig polyester, klassieke HyperX kleuren, en voldoet aan de meeste luchtvaartmaatschappijen handbagage voorschriften voor gaming onderweg.

Het summum van beeldschermtechnologie voor games
Of je nu een gamer bent die diep ondergedompeld is in een digitale wereld of een schepper die een nieuwe wereld bedenkt, je hebt een apparaat nodig dat in staat is om bij te blijven en de grenzen van het mogelijke op te zoeken. De OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming Monitor, gedreven door een niet aflatend verlangen om een transformerende ervaring te bieden, is 's werelds meest geavanceerde gamingmonitor en biedt gamers:

  • Een overvloed aan primeurs: Als 's werelds eerste gamingmonitor met onafhankelijk schakelbare USB-poorten, kun je naadloos schakelen tussen apparaten of gebruik maken van de ongelooflijk slimme KVM-functies om bestanden te slepen tussen apparaten. Ervaar eenvoudige en naadloze connectiviteit met 's werelds eerste OLED gamingmonitor met 140W USB-C voeding. Geniet met volle teugen van game-audio en muziek op 's werelds eerste gamingmonitor met door HyperX getunede audio, inclusief een 10-bands EQ die volledig aanpasbaar is binnen OMEN Gaming Hub.
  • Adembenemende visuals: Actie knalt als nooit tevoren van het scherm dankzij QD-OLED Panel Technology die een waanzinnige 1.500.000:1 contrastratio mogelijk maakt op het 4K UHD, 240Hz verversingssnelheid, en 0,3 ms responstijd paneel. Als eerste OMEN-monitor met Dolby Vision bieden compatibele games een werkelijk schitterende HDR-ervaring. Het is het eerste OMEN-beeldscherm dat is gecertificeerd met VESA DisplayHDR True Black 400 voor een tot 50x groter dynamisch bereik en een 4x verbeterde rise time in vergelijking met DisplayHDR 1000.
  • Langdurig genieten: De levensduur van het paneel is van vitaal belang als het om OLED gaat en de OMEN Tempest Monitor Cooling Technology helpt het inbranden te verminderen om de levensduur van het paneel te verlengen, ondersteund door een garantie van 3 jaar voor gemoedsrust.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • OMEN Transcend 14 Gaming Laptop PC is naar verwachting beschikbaar vanaf april, prijzen worden bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • OMEN Transcend 16 Gaming Laptop PC is naar verwachting beschikbaar vanaf april, prijzen worden bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • OMEN 16 Gaming Laptop PC is naar verwachting beschikbaar vanaf februari vanaf 1599 euro.
  • Victus 16.1 inch Gaming Laptop PC is naar verwachting beschikbaar in februari vanaf 1499 euro
  • De prijs van de HyperX Cloud Mini Headsets wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Clutch Tanto Mini Wired Controller wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Alloy Rise Gaming Keyboard wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Alloy Rise 75 Gaming Keyboard wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Alloy Rise Top Plate wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Linear & Tactile Switch Packs wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Badge Packs wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HX3D Mythic Themed Collection wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Pulsefire Haste 2 Mini wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Delta Gaming Backpack wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • De prijs van de HyperX Knight Gaming Backpack wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid.
  • OMEN Transcend 32 Gaming Monitor is naar verwachting later dit jaar beschikbaar. De prijs wordt bekend gemaakt dichter bij de beschikbaarheid van het product.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!