Jeroen Bordewijk - 18 januari 2024

Stem op de CxO of the Year 2023 !

Alexandra Schless van NorthC Datacenters ging vorig jaar naar huis met de Dutch IT Channel Award voor CxO of the Year, de prijs voor mensen die écht een verschil maken in het Nederlandse IT-kanaal. Het jaar ervoor was dat Marijke Kasius van PQR. Ook Luuk Slaats en Bart van Rheenen viel deze eer te beurt. Dit jaar wordt het iemand anders, weten we nu al.

Stem op de CxO of the Year 2023 ! image

Wie was in 2023 dé man of vrouw van het jaar in Nederland IT-land? Breng uw stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen.

De genomineerden in deze categorie zijn:

Dennis Ebbenhorst is eigenaar van BizzCon, het bedrijf uit De Meern dat hij vijf jaar geleden startte en dat voor een vast bedrag per maand krachtige, full service ICT-oplossingen levert voor horeca en retail. BizzCon is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler, maar zonder iets heel belangrijks uit het oog te verliezen: BizzCon werkt niet vóór, maar mét klanten. Ebbenhorst, die altijd vol enthousiasme in de belevingswereld van een klant duikt om hem of haar volledig te begrijpen en ontzorgen, is van dit 'DNA' de aandrijver. Mensen in het kanaal noemen Dennis 'een echte early adapter, die niet bang is om nieuwe dingen te proberen en weet hoe je een sterk team om je heen verzamelt dat past bij BizzCon én zijn klanten'.

Hein Dekkers is Directeur Digitale Versnelling bij Cisco, het netwerkbedrijf waar hij werkt sinds 2008. Dekkers wordt een 'bruggenbouwer' genoemd, die digitalisering, duurzaamheid, inclusiviteit en digitale weerbaarheid met elkaar verbindt. Met projecten die digitale vaardigheden bevorderen, werkt Dekkers aan een veilige en inclusieve digitale toekomst voor iedereen. Zoals re_BOOTCMP, een project in samenwerking met de politie waarin jongeren met sterk ontwikkelde IT-vaardigheden leren over de kansen én risico's van hun talenten. Dekkers, die informatica studeerde aan Avans University of Applies Sciences en ook betrokken is bij het initiatief Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering, wil dat in de digitale maatschappij niemand wordt achtergelaten.

Jordan Peters is eigenaar en mede-oprichter van Infinity IT. Het bedrijf uit Zoetermeer met een passie voor het oplossen van complexe IT-uitdagingen, groeide onder Peters' leiding uit tot een gerenommeerde speler. Peters, die Mechanical Engineering studeerde in Rotterdam, werkt graag samen met studenten van De Haagsche Hogeschool en is actief voor de Dutch Innovation Factory, waar studenten samen met bedrijven en instellingen leren innoveren met IT. Mensen die Peters hebben genomineerd voor deze award noemen hem 'bescheiden, eerlijk en energiek'. 'Hij is altijd op zoek naar innovatie en verdient deze prijs vanwege Infinity's geweldige ontwikkeling, maar ook vanwege zijn inzet voor het verbreden van IT-kennis', zeggen zijn fans.

Maaike Dekkers-Duijts geeft leiding aan de IT-bedrijven Four IT, Scala, D-Two en Tech Bakery. Ze komt uit een echt ondernemersgezin, werkte als consultant bij McKinsey en werd groot met het bedrijf SilverFit, producent van computerspellen voor revalidatiedoeleinden. In 2019 stopte Dekkers-Duijts operationeel bij SilverFit, bleef aan als aandeelhouder en stortte zich in de wereld van IT, waar ze inmiddels een bekend gezicht is en zich heeft bewezen als een ambitieuze, gedreven en vooral menselijke CEO. Met een strategie van 'buy & build' wil Dekkers-Duijts met de vier bedrijven samen een top 5 speler worden in de Nederlandse IT-markt, maar dan wel met behoud van de flexibiliteit en de toegankelijkheid die haar en de bedrijven kenmerkt.

Roel Blomsma is de drijvende kracht achter Futureproof Group, ambitieuze ICT-dienstverleners die de handen ineen hebben geslagen. Het initiatief ontfermt zich over wat Blomsma noemt 'de achterkant van de bedrijfsvoering', zoals juridische, financiële en fiscale zaken, zodat de aangesloten leden zich volledig kunnen richten op hun eigen, specifieke dienstverlening. Blomsma wil deze bedrijven wel de lusten, maar niet de lasten van een grote organisatie laten ervaren, en sneller laten groeien doordat hun continuïteit in administratieve zin door Futureproof wordt gewaarborgd. Roel Blomsma studeerde Accountancy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte onder meer tussen 2003 en 2014 in verschillende functies bij KPN.

Breng uw stem uit via www.dutchitawards.nl/stemmen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!