Witold Kepinski - 23 januari 2024

delaware Belux kondigt drie nieuwe partners aan

IT- en managementdienstverlener delaware Belux verwelkomt drie nieuw benoemde partners in zijn senior leadershipteam: Sven Peleman, Stefaan Vandeputte en Francois Jaucot.

delaware Belux kondigt drie nieuwe partners aan image

“delaware heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, wat onze vraag naar extra senior leadership heeft beïnvloed. De nieuw benoemde partners brengen heel wat aanvullende ervaring met zich mee voor ons partnerschap. Met hun perspectieven en inzichten zullen we samen aan een succesvolle toekomst bouwen en zullen ze bijdragen aan onze verdere groei,” zegt Jan De Bock, Managing Director bij delaware Belux.

Ontmoet de nieuwe delaware partners

Sven Peleman is al meer dan 25 jaar actief in de IT-sector, een carrière die gekenmerkt wordt door voortdurend leren en een passie voor het steeds veranderende technologische landschap. Gedurende deze periode heeft Sven niet alleen de transformatie van de branche meegemaakt, maar heeft hij ook actief bijgedragen aan de groei en ontwikkeling ervan. In de afgelopen 12 jaar heeft Sven zijn inspanningen gericht op Salesforce. Zo besloot hij zijn eigen consultancybedrijf op te richten: Cloud Innovation, een scale-up van 40 consultants, dat onlangs is toegetreden tot delaware.

Als partner bij delaware Belux is het belangrijkste doel van Sven het uitbreiden van het Salesforce-aanbod in België en bij andere delaware entiteiten. Met een bewezen trackrecord is hij klaar om de positie van delaware in het technologische landschap verder te versterken en bij te dragen aan het voortdurende succes van de organisatie. Bovendien wil hij ook een essentiële rol spelen bij het coachen van nieuw leiderschapstalent, zodat delaware zich kan ontwikkelen en floreren voor komende generaties.

Stefaan Vandeputte ging als software-ingenieur aan de slag bij delaware in de beginfase van het bedrijf. Sindsdien heeft hij verschillende functies opgenomen binnen het bedrijf. Aanvankelijk droeg hij bij aan innovatieve oplossingen in de vroege e-commerce en online interacties, later nam hij de stap naar leidinggevende functies. Als Solution and Domain Lead creëerde hij een aanbod dat zich richt op klantenervaring en dat succesvolle oplossingen levert aan internationale organisaties. Daarnaast vergrootte hij de internationale aanwezigheid van het domein delaware digital, dat zich richt op sales, service en marketing.

Als partner bij delaware Belux is de voornaamste focus van Stefaan het promoten en laten groeien van delaware digital, alsook het vergroten van de internationale aanwezigheid van delaware. Het bedrijf transformeren tot een wereldwijde organisatie, die verbonden is door expertise en innovatie. Dit alles terwijl de unieke cultuur en waarden van delaware behouden blijven.

Francois Jaucot heeft met succes talrijke klanten begeleid bij cruciale bedrijfstransformaties en digitale innovaties, dankzij zijn uitgebreide zakelijke achtergrond en ervaring in uiteenlopende sectoren en functies. Als gedreven leider ligt zijn focus op het creëren van een diverse, collaboratieve en dynamische cultuur met gedeelde waarden en authenticiteit.

Als partner bij delaware Belux zal Francois zich concentreren op de ontwikkeling van delaware's groeiende Management Consulting-praktijk. Hierdoor kan delaware zijn klanten ook ondersteunen bij strategie en bedrijfsoptimalisatie, naast het aanbieden van technologische expertise.

Om de toekomstige groei te versterken, heeft delaware eveneens nieuwe directors benoemd. Stefanie De Smet, Mathieu Van de Poel, Nick Thienpondt, Nicolas Maes, Pieter Lootens, Tim Leys en Kenny Decorte vervoegden het leadershipteam in januari 2024.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!