Witold Kepinski - 23 januari 2024

Data Matters SIM-on biedt User-driven aanpak in informatiemanagement

Data Matters onthult SIM-on: Een User-driven aanpak in informatiemanagement, mogelijk gemaakt door Hitachi Vantara Object Storage.

Data Matters SIM-on biedt User-driven aanpak in informatiemanagement image

Data Matters, speler data-oplossingen en langdurige partner van Hitachi Vantara, de dochteronderneming van Hitachi, gespecialiseerd in dataopslag, infrastructuur en hybride cloudbeheer, kondigt met trots de lancering aan van SIM-on, een full-service informatiemanagementsysteem dat gebruiksgemak en veiligheid combineert in haar kern. 

Met een door gebruikers aangedreven filosofie, vertegenwoordigt SIM-on een significante vooruitgang op het gebied van informatiemanagement door het volledig faciliteren van het end-to-end proces van ingest, digitaal duurzame opslag en toegang van gegevens uit alle bronnen.

SIM-on is gebouwd op de robuuste basis van het Hitachi Content Platform (HCP), bekend om de geavanceerde beveiliging en veerkracht, waardoor Data Matters ongeëvenaarde bescherming en efficiëntie kan bieden. De synergie tussen de intuïtieve gebruikerservaring van SIM-on en de betrouwbare infrastructuur van HCP biedt klanten een hoog niveau van gegevensbereikbaarheid en -beheer, zodat uw bedrijf klaar is voor zowel huidige als toekomstige uitdagingen in het gegevenslandschap.

SIM-on: Regain Control Over Your Data

Gary Lyng, vice-president, productoplossingen, Hitachi Vantara. "Strategisch informatiemanagement is de hoeksteen van het aanpakken van de steeds veranderende informatie-behoeften van ondernemingen. Het omvat proactief kostenbeheer, inzichtelijke besluitvorming, naadloze ondersteuning voor opkomende toepassingen en naleving van strikte regelgevende normen voor privacy en veiligheid. Dit wordt nog crucialer naarmate de instroom van ongestructureerde gegevens exponentieel blijft groeien. Essentieel in dit landschap zijn gegevensinfrastructuuroplossingen die niet alleen ongeëvenaarde prestaties, veerkracht en schaalbaarheid leveren, maar ook intelligentie in zowel gegevens als infrastructuur integreren, waardoor de basis voor succes wordt gelegd."

Deze nieuwe oplossing onderstreept de toewijding van Data Matters om elk bedrijf dat gegevens op lange termijn moet opslaan, zowel in de cloud als on-premises, te ondersteunen, terwijl efficiënt beheer en toegankelijkheid worden behouden.

Hitachi Content Platform: Objectopslag voor Hybrid Cloud
HCP biedt een breed ecosysteem van oplossingen, inclusief uitgebreid, intelligent informatiemanagement over het gehele dataveld, waaronder objectopslag om de volledige waarde van (meta)data te ontsluiten. Het HCP-portfolio van Hitachi Vantara biedt robuuste mogelijkheden voor het ondersteunen van klanten binnen en buiten de muren van de onderneming, naar de cloud en de edge. Erkend als een "Leader" en "Fast Mover" in het GigaOm Radar rapport voor Onstructueerd Informatiemanagement van 2023, combineert HCP het beste van publieke en private cloud om optimale bedrijfsresultaten te bereiken. Naast de erkenning van GigaOm, heeft TechTarget's Enterprise Strategy Group (ESG) een technische review uitgevoerd van het Hitachi Content Platform (HCP), waarbij de schaalbare hoge prestaties van het platform werden gevalideerd en de kosteneffectiviteit die klanten kunnen bereiken in hun modernisering van het datacenter en datagestuurde analyse-initiatieven werden beoordeeld.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!