Witold Kepinski - 23 januari 2024

Copaco en Object First starten samenwerking in de Benelux

Op 1 januari is Copaco gestart met de distributie van Ootbi by Object First. Deze ransomware-bestendige en onveranderlijke appliance-gebaseerde oplossing biedt veilige, eenvoudige en krachtige back-upopslag voor Veeam-klanten.

Copaco en Object First starten samenwerking in de Benelux image

Ootbi (out-of-the-box immutability) is speciaal ontworpen voor Veeam Back-up en stelt klanten in staat om te voldoen aan moderne Zero Trust-beveiligingsprincipes. Ook zorgt het ervoor dat hun back-upgegevens eenvoudig kunnen worden hersteld bij rampen of kwaadwillige aanvallen.

Ootbi is eenvoudig te implementeren en te beheren en kan binnen 15 minuten worden geïnstalleerd om gegevens naartoe te back-uppen.

Gebruiksvriendelijke back-upoplossing op basis van Zero Trust

"Als distributeur van Veeam Back-upsoftware zijn we erg blij met de toevoeging van Ootbi. Hiermee kunnen we een geavanceerde back-upoplossing bieden met Zero Trust als basisprincipe, zonder concessies te doen aan gebruikersgemak", aldus Bart Keijzers (foto), Manager Datamanagement & Security bij Copaco.

Mark Haddleton, Channel Sales Director EMEA bij Object First, deelt het enthousiasme: "De samenwerking met Copaco stelt partners in staat om de best mogelijke resultaten op het gebied van dataherstel te behalen door Veeam Back-up en Ootbi immutable storage te combineren. Ootbi is speciaal gebouwd voor Veeam en biedt de best mogelijke beveiliging, bruikbaarheid en prestaties voor Veeam-gebruikers."

Object First's Ootbi-oplossing is per direct beschikbaar via Copaco voor elke partner die opslag met ongeëvenaarde beveiliging en gebruiksgemak wil combineren met een oplossing van Veeam Back-up.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!