Wouter Hoeffnagel - 23 januari 2024

Four IT Group versterkt positie met overname MCC Automatisering

De overname van MCC Automatisering door Four IT Group is voltooid. MCC Automatisering, gevestigd in Voorthuizen, is een regionale Managed Service Provider (MSP) en implementatiepartner voor de ERP-oplossingen van KING Software en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Four IT Group versterkt positie met overname MCC Automatisering image

Deze overname is een belangrijke stap in de ambitie van Four IT Groep om een leidende positie op de landelijke IT-markt in te nemen. Met de toevoeging van MCC Automatisering aan de groep breidt Four IT Groep niet alleen haar MSP-portfolio aanzienlijk uit, maar versterkt het ook haar regionale dekking in Nederland. De integratie van MCC Automatisering in de Four IT-familie leidt tot synergiën tussen de ondernemingen binnen de groep, waaronder Four IT, Scala Solutions, Tech Bakery en D-Two.


Regionale MSP

MCC Automatisering is een regionale MSP en implementatiepartner van ERP oplossingen van KING Software en Microsoft Dynamics 365 Business Central. De onderneming bedient met name groothandels, productiebedrijven en e-commerce bedrijven door een compleet pakket aan IT-producten, diensten, support en implementatie van ERP oplossingen met bijbehorende bedrijfsprocessen. MCC heeft een grote trouwe klantenkring opgebouwd.


De Four IT Groep is een speler op de IT-markt met een full-service aanpak. Met expertise op het gebied van cloudoplossingen, cybersecurity, werkplekautomatisering, infrastructuur, networking, 360 Lifecycle management en IT-consultancy biedt de Four IT Groep op maat gemaakte oplossingen om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Met vestigingen in Leiderdorp, Huizen, Elst en nu ook Voorthuizen, blijft de groep dicht bij haar klanten om hoge Service Level Agreements (SLA's) te waarborgen.

De overname van MCC Automatisering benadrukt de toewijding van Four IT Groep aan het leveren van uitgebreide en geïntegreerde IT-oplossingen. Klanten van MCC Automatisering zullen profiteren van een breder scala aan diensten, terwijl Four IT Groep haar positie als toonaangevende speler in de IT-sector versterkt.

'Alle specialisten onder één dak'

Wilfred van der Lee, Directeur MCC, benadrukt het belang van wederzijds vertrouwen in de samenwerking met klanten en partners. “Door alle specialiteiten onder één dak te hebben, kan MCC iets unieks bieden aan klanten als MSP & IT-partner. Met hetzelfde vertrouwen en dezelfde dienstverlening als altijd. De aansluiting bij de Four IT Groep stelt ons in staat om klanten nog beter te laten groeien en excelleren”.

Maaike Dekkers-Duijts, CEO Four IT Groep: “Binnen de groep hebben we bijna alle expertise zelf in huis en willen we graag dicht bij de klant zitten. Door de aansluiting van MCC kunnen we nu ook de regio Midden-Nederland bedienen en de expertise op het gebied van ERP oplossingen integreren in ons totale dienstenaanbod. Hierdoor versterken we onze regionale aanwezigheid en verbreden we ook aanzienlijk het scala aan oplossingen dat wij kunnen aanbieden aan onze klanten”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!