Witold Kepinski - 24 januari 2024

Channel Partners kunnen diensten verkopen via AWS Marketplace

Verkopers van AWS Marketplace, waaronder onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's), adviespartners en kanaalpartners, kunnen nu professionele diensten van derden doorverkopen in AWS Marketplace. Services kunnen implementatie, beoordelingen, beheerde services, training of premiumondersteuning omvatten.

Channel Partners kunnen diensten verkopen via AWS Marketplace image

Met deze release kunnen verkopers van AWS Marketplace andere verkopers autoriseren om groothandelsprijzen voor professionele diensten te ontvangen, waardoor verkopers ondersteuning of implementatiediensten kunnen aanbieden naast de software in AWS Marketplace. 

De geautoriseerde partner kan vervolgens de autorisatie voor wederverkoop gebruiken om de prijzen, duur en juridische voorwaarden aan te passen om professionele services aan te bieden die het beste aansluiten bij de behoeften van de klant.

Met deze functie kunnen klanten software en professionele diensten rechtstreeks bij hun voorkeurspartner kopen, waardoor klanten gebruik kunnen maken van een partner die kennis heeft van hun bedrijf, gelokaliseerde ondersteuning en expertise, en dezelfde snelle aankoopervaring krijgt die ze gewend zijn in AWS Marketplace. 

Met deze functie kunnen ISV's en kanaalpartners hun professionele dienstverleningsactiviteiten laten groeien terwijl ze software en diensten aanbieden en sneller waarde voor klanten genereren, aldus AWS.

Alle AWS Marketplace-verkopers kunnen vandaag de dag professionele diensten doorverkoopmogelijkheden creëren. B

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!