Witold Kepinski - 31 januari 2024

ISE 2024: Sennheiser presenteert zijn wereldwijde partnerships

Sennheiser, de eerste keuze voor geavanceerde audiotechnologie die samenwerken en leren makkelijker maakt, is blij dat het zijn partnerships en allianties binnen de sector van 30 januari t.e.m. 2 februari kan tonen op Integrated Systems Europe (ISE) 2024 in Barcelona, Spanje.

ISE 2024: Sennheiser presenteert zijn wereldwijde partnerships image

De Sennheiser-stand (3C500), te vinden in Hall 3 van de FIRA Barcelona, Gran Via, zal uitgerust worden met een interactief touchscreen waarop bezoekers makkelijk de Sennheiser-technologie en -samenwerkingen kunnen ontdekken die de integratie stroomlijnen en voor meeslepende ervaringen zorgen.

Op ISE 2024 kunnen integrators, consultants en eindgebruikers het volledige potentieel ontdekken van Sennheiser-producten wanneer die gekoppeld worden aan oplossingen die door zijn wereldwijde partners en allianties geproduceerd worden. 

Tijdens het event werkt Sennheiser samen met 20 producenten uit zijn partnernetwerk, zoals Airtame, Audac, AVer, Crestron, Lightware, Lumens, Q-SYS, Xilica en andere partijen. Op die manier wil het binnen de beurs een campagne aanbieden die de voordelen van hun gecombineerde producten in de verf zet.

Voor het eerst zal Sennheiser verder op de ISE twee standen hebben om zijn oplossingen voor Business Communication (3C500) en Professional Audio (7A700) te tonen in de FIRA Barcelona, Gran Via. Bezoekers zullen hier het volledige potentieel van de merken van de groep kunnen ervaren via interactieve demoruimtes en productpresentaties die hun laatste nieuwe audio-oplossingen tonen.

Op de Business Communication-stand in de Collaboration Area kunnen bezoekers de Sennheiser TeamConnect-familie ontdekken, een uitgebreid gamma oplossingen voor unified communications die toegespitst zijn op meetingruimtes en auditoria van elk formaat. Geïnteresseerden vinden hier het complete Sennheiser Business Communication-portfolio, inclusief de TeamConnect Ceiling-oplossingen (TeamConnect Ceiling Medium en TeamConnect Ceiling 2), de nieuwe TeamConnect Bar-oplossingen (TeamConnect Bar S en TeamConnect Bar M), de EW-DX digitale draadloze microfoonreeks en MobileConnect, een innovatieve, schaalbare, app-gebaseerde toegankelijkheidsoplossing.

Lees meer hier.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!