Witold Kepinski - 31 januari 2024

NETGEAR stelt Charles (CJ) Prober aan als nieuwe CEO

NETGEAR heeft aangekondigd dat Charles (CJ) Prober het bedrijf zal versterken als nieuwe CEO. CJ zal de leiding overnemen van Patrick Lo, de huidige Chief Executive Officer en voorzitter van de raad van bestuur, wanneer hij met pensioen gaat.

NETGEAR stelt Charles (CJ) Prober aan als nieuwe CEO image

Als mede-oprichter van NETGEAR en al bijna drie decennia leider, valt Patrick's impact op NETGEAR niet te ontkennen. "Zijn visie op het leveren van de toekomst van connectiviteit heeft gevormd wie NETGEAR vandaag de dag is, en we vieren alles wat hij heeft bereikt. Dit maakt deel uit van een geplande leiderschapstransitie die zal voortbouwen op onze prestaties tot nu toe en ons allemaal naar de volgende fase van succes zal brengen", zo meldt NETGEAR.

CJ voegt toe: “Als innovator en pionier is NETGEAR een bewonderd en gerespecteerd merk door zowel consumenten als bedrijven in een tijd waarin connectiviteit belangrijker is dan ooit. Ik heb mijn carrière opgebouwd met het leveren van innovatieve en toonaangevende producten en diensten en ben er trots op om mij bij het NETGEAR-team aan te sluiten om deze weg voort te zetten en waarde te creëren voor alle belanghebbenden, waarmee ik de sterke focus van het bedrijf op innovatie in de sector voortzet. Het pad voorwaarts is ongelooflijk spannend en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het bestuur, onze partners en de wereldwijde medewerkersbasis van NETGEAR.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!