Witold Kepinski - 01 februari 2024

Carl Eschenbach wordt CEO bij Workday

Workday, speler op het gebied van zakelijke cloudapplicaties voor financiën en personeelszaken, heeft aangekondigd dat het Carl Eschenbach met ingang van 1 februari 2024 officieel tot CEO heeft benoemd. Eschenbach werd in december 2022 benoemd tot co-CEO naast Aneel Bhusri , Workday's co-CEO, mede-oprichter en voorzitter.

Carl Eschenbach wordt CEO bij Workday image

Bhusri zal een integraal onderdeel blijven van de organisatie als medeoprichter en uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur van Workday. Hij zal fungeren als strategisch adviseur voor de CEO en samenwerken met Eschenbach en de rest van het executive team om strategische plannen en groei-initiatieven te ontwikkelen die aansluiten bij de missie, visie en waarden van Workday. Bhusri zal zich vooral richten op het adviseren van de business over innovatie en de toekomstige richting van Workday's applicaties en technologieplatform.

"Het afgelopen jaar met Aneel samenwerken was een hoogtepunt in mijn carrière en heeft mijn geloof in de kansen voor Workday versterkt", aldus Eschenbach. "Ik ben vereerd om CEO te mogen zijn van dit ongelooflijke bedrijf, en om te blijven samenwerken met ons leiderschapsteam van wereldklasse en meer dan 18.000 collega's over de hele wereld om een ​​van de meest duurzame softwarebedrijven van onze tijd op te bouwen."

"Workday heeft nog nooit zo sterk gestaan, grotendeels dankzij de impact die Carl in zijn eerste jaar heeft gemaakt", aldus Bhusri. "Vanaf het begin heeft hij de kernwaarden van het bedrijf belichaamd en ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om Workday te helpen opschalen en ons naar onze volgende groeifase te leiden."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!