Witold Kepinski - 02 februari 2024

Luuk Slaats wordt Managing Director Signpost Nederland

Signpost, een ICT partner voor het onderwijs, is Europese koploper op het gebied van hardware, software, training, content én connectiviteit naar scholen. Door Luuk Slaats aan te wijzen als nieuwe Managing Director van Signpost Nederland versterkt het bedrijf haar Nederlandse aanwezigheid en haar ambitie om het Nederlandse onderwijs slim en betaalbaar te helpen digitaliseren. Slaats was al bestuurder bij Signpost sinds december 2022 en breidt nu zijn rol uit tot Managing Director Nederland.

Luuk Slaats wordt Managing Director Signpost Nederland image

Signpost, dat Academic Hardware, Academic Software, Academic Connect, Lernova en Fourcast overkoepelt, ziet het Nederlandse onderwijs als een enorme groeimarkt. Het doel is innovatieve leeroplossingen te ontwikkelen waarmee leerlingen van elke leeftijd hun talenten kunnen ontplooien.

Binnen het onderwijs is er een grote vraag naar kwalitatieve en betaalbare digitale leermiddelen en producten. Signpost wil scholen ondersteunen met complete ICT-hardware oplossingen, zowel voor primair als hoger en volwassenenonderwijs, zowel voor studenten als leerkrachten, en bijgevolg voor alle onderwijsinstellingen.

Arne Vandendriessche, CEO van Signpost, reageert: "Tijdens onze vele gesprekken in de Raad van Bestuur [AV1] [LS2] werd het duidelijk dat we Luuks ervaring en expertise nog beter en breder kunnen benutten. Ik ben dan ook verheugd dat Luuk onze nieuwe Managing Director Nederland wordt. Dit jaar zullen opnieuw 50.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs met een Signpost-laptop naar school gaan én van de beste service genieten. Met Luuk aan boord zal dit aantal alleen maar sneller groeien én zullen we onze positie als Signpost in Nederland nog verder versterken en verbreden."

Luuk Slaats is de voormalige CEO van Scholten Awater, Centralpoint en de Uniserver Group. Met zijn no-nonsense leiderschapsstijl, high-performance aanpak en de verdere professionalisering van deze organisaties heeft hij een bewezen track record voor groei, wat Signpost Nederland zal helpen naar de volgende fase te gaan. Naast zijn nieuwe functie als Managing Director blijft Slaats ook bestuurslid. "Kwalitatief onderwijs legt de basis voor de vormers van onze toekomst. Ik kijk ernaar uit om Signpost Nederland verder uit te bouwen en samen met het team en de bedrijven van Signpost de Nederlandse educatie verder te helpen. Het is prachtig dat we kunnen bijdragen aan goed digitaal onderwijs," besluit Slaats enthousiast.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!