Witold Kepinski - 05 februari 2024

Oaktree Group wordt onderdeel van Yielder Group

Oaktree Group wordt, 30-1-2024, onderdeel van Yielder Group, een managed solutions provider actief in zakelijk Nederland. Hiermee bundelen de beide dienstverleners de krachten en verstevigt Yielder Group haar geografische positie in Nederland.

Oaktree Group wordt onderdeel van Yielder Group image

De overname past geheel binnen de groeistrategie van Yielder Group. Het bedrijf is continu op zoek naar organisaties in binnen- en buitenland om de groep te versterken.

Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group is verheugd over de toegevoegde waarde van de nieuwste aanwinst voor de groep. “Oaktree is een solide en ambitieuze IT en Telecom dienstverlener in het midden van het land. Haar expertise op het gebied van ICT managed services en het brede netwerk binnen een diversiteit aan branches geeft ons de mogelijkheid om krachten en onze positie in Nederland verder te verstevigen.”

Volgens Roland van der Hoek, CEO van Oaktree Group, is de aansluiting bij Yielder een strategische zet die de kracht van Oaktree Group vergroot. “In een tijd, die zich kenmerkt door snelle technologische ontwikkelingen, moet je als organisatie blijven innoveren en de dienstverlening continue optimaliseren. De samenwerking met Yielder Group stelt Oaktree Group in staat om haar positie in de markt te versterken en haar relaties nog beter van dienst te zijn.”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!