Witold Kepinski - 09 februari 2024

Ennov neemt DocShifter over

Het Franse Ennov, leverancier van een cloudgebaseerde, uniforme complianceplatform voor de levenswetenschappen – een configureerbare softwarearchitectuur die een consistente gebruikerservaring levert en gegevenssilo’s elimineert – kondigt de overname aan van DocShifter, een Belgische speler op het gebied van documenttransformatiesoftware.

Ennov neemt DocShifter over image

Met deze overname bevestigt Ennov haar toewijding om haar klanten de beste oplossingen voor gereguleerde industrieën te bieden. Talrijke activiteiten, waaronder met name Regulatory Affairs, zullen profiteren van deze alliantie, wat zal resulteren in de naadloze integratie van DocShifter-componenten in de Ennov-oplossing. DocShifter zal profiteren van de strategie van Ennov om aanzienlijk te investeren in R&D en een continue innovatieaanpak te hanteren om de release van nieuwe versies te versnellen; Ennov zal op zijn beurt profiteren van de knowhow van DocShifter om de time-to-market van de transformatiecomponenten van zijn documentplatform te verkorten, waardoor de lanceringscyclus van nieuwe versies wordt versneld.

De neutraliteit van DocShifter ten opzichte van andere oplossingen op de markt wordt echter niet betwist , noch zijn onafhankelijkheid op het gebied van verkoop en klantenondersteuning.

De oplossingen vullen elkaar duidelijk aan en bieden beide bedrijven uitstekende groeivooruitzichten. Een gedeelde technologische visie, dezelfde vraag naar transparantie en toewijding aan klantenservice zorgen er nu al voor dat de teams, die allemaal volledig aan boord blijven, met veel vaardigheid en plezier samenwerken.

“Ik ben ervan overtuigd dat Ennov en DocShifter, als team, de grenzen van innovatie in documentautomatisering zullen verleggen. Samen streven we ernaar oplossingen te leveren die de verwachtingen overtreffen. Klanten en partners kunnen er zeker van zijn dat deze samenwerking hun ervaring met DocShifter niet zal verstoren. Het bestaande team is van onschatbare waarde. Het blijft intact en zorgt voor continuïteit en betrouwbare ondersteuning.” zegt Olivier Pâris, voorzitter van Ennov.

Geert van Peteghem, CEO van DocShifter voegt hieraan toe: “Het partnerschap met Ennov brengt een brede groep experts uit de industrie samen, waardoor een uitgebreidere bronnenbasis ontstaat voor implementatie, training en ondersteunende diensten. Met de toegenomen regelgevingsinformatie zullen onze oplossingen blijven evolueren om te voldoen aan de dynamische behoeften van de Life Sciences-industrie, waardoor naleving van de evoluerende normen wordt gegarandeerd.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!