Witold Kepinski - 09 februari 2024

GAC Business Solutions partnert met ACA IT-Solutions

GAC Business Solutions (GAC), een aanbieder van bedrijfssoftware en onderdeel van The Digital Neighborhood, kondigt een strategisch partnership aan met ACA IT-Solutions, dat als Nederlandse reseller zal fungeren voor GAC's TRADE365 platform. Deze samenwerking betekent een belangrijke uitbreiding van het bereik en de zichtbaarheid van TRADE365 in Nederland dankzij het netwerk van ACA.

GAC Business Solutions partnert met ACA IT-Solutions image

TRADE365 is een maatwerk handelsplatform van GAC, gebaseerd op het Microsoft Dynamics365 platform. Het platform is speciaal ontworpen voor de handelsindustrie. TRADE365 bestaat uit een uitgebreide reeks tools, die ontworpen zijn om handelsprocessen te verfijnen, operationele efficiëntie te verhogen en productiviteit te verbeteren. Door integratie van essentiële bedrijfsfunctionaliteiten, waaronder supply chain management, verkoop, financiën, en klantrelatiebeheer, levert TRADE365 een holistische, veilige en gebruiksvriendelijke ervaring. Het voldoet aan de specifieke vereisten, uitdagingen en behoeften van de handelssector. Daarnaast stroomlijnt het activiteiten en stimuleert TRADE365 winstgevendheid door de nadruk te leggen op functionaliteit en efficiëntie.

TRADE365 werkt volgens een 'plug and play'-principe, waardoor ondernemingen niet de beperkingen hebben van traditionele softwaresystemen. De regelmatige updates zorgen voor minimale operationele onderbrekingen, wat aanzienlijk minder kosten tot gevolg heeft. Met een implementatietijd die bijna 50 procent sneller is dan traditionele ERP-oplossingen, zorgt TRADE365 voor een competitief voordeel met minimale operationele downtime.

Arthur van Kooij, CEO van GAC Business Solutions, licht de samenwerking toe: "Onze samenwerking met ACA IT-Solutions is van strategisch belang, omdat we hiermee namelijk het bereik en de impact van TRADE365 in heel Nederland kunnen uitbreiden. De expertise van ACA in innovatieve IT-oplossingen zal een belangrijke factor zijn om meer bedrijven te voorzien van het TRADE365-platform. Het platform is op maat gemaakt voor de handelssector en biedt geavanceerde technologie, snellere implementatie en lagere onderhouds- en upgradekosten.”

Met de focus op innovatie zet GAC Business Solutions zich in voor de continue verbetering van het TRADE365-platform. Één van de plannen is om het komende jaar AI te integreren, om zo belangrijke automatiseringsmogelijkheden, tijdsbesparingen en een verhoogd niveau van dienstverlening mogelijk te maken. Het gebruik van AI in ERP-software zal een nieuw tijdperk van dynamische en klantgerichte processen in de handelssector mogelijk maken.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!