Witold Kepinski - 13 februari 2024

Visma eert zijn partners met awards

Richard Scheper, Managing Director Visma Software, heeft onlangs de Visma partners awards uitgereikt.

Visma eert zijn partners met awards image

In de categorie Visma.net ERP, financiële- en logistieke software, viel Arch-IT tweemaal in de prijzen. Zij wonnen zowel de Customer Success Award, waarbij gekeken wordt naar zaken als klantbehoud en nps-score, als de Award voor Partner van het Jaar, waarbij de gerealiseerde contractwaarde centraal staat. De individuele Visma.net-prijzen van accountmanager en consultant van het jaar werden respectievelijk door Tim Nobel van Databas en Roland van Belle van Consolit gewonnen.

Als bedrijf viel Consolit ook in de prijzen, zij werden uitgeroepen tot Partner van het Jaar voor Brincr Groothandelsoftware. Boike Berkepeis van AccountOne won de individuele prijs in deze categorie: de Brincr Rising Star Award. Visma | Brincr heeft afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt en daar hebben deze winnaars op bedrijfs- en individueel niveau sterk aan bijgedragen.

Voor Visma eAccounting, boekhoud- en accountancysoftware, fungeren accountants- en administratiekantoren als partners. Voor het eerst dit jaar was er een Kantoor van het Jaar Award te winnen. Deze werd toegekend aan Administratiekantoor Ten Donkelaar. Naast de gerealiseerde waarde speelde de goede samenwerking met dit kantoor, met focus op de cloud en innovaties, een belangrijke rol. De API-partner van het Jaar Award ging naar Time On, die met veel succes een naadloze koppeling van hun urenregistratiesoftware met eAccounting hebben ingezet.

Vier partnerbedrijven werden in de categorie AccountView beloond met awards. AccountOne zorgde voor de hoogste klantwaarde en ging naar huis met de Partner van het Jaar Award. API-partner van het Jaar werd Elvy, met de hoogste waardering voor hun koppelingen met AccountView. Databas blonk uit in het succesvol migreren van klanten naar Visma-cloudoplossingen en tot slot werd de hoge klantwaardering van Gevers IT beloond met de AccountView Customer Success Award.

Tot slot reikte Richard Scheper de award voor het Project van het Jaar uit. Om kans te maken op deze prijs kunnen partners hier zelf een inzending voor sturen, waarna deze door een jury beoordeeld worden op innovativiteit, creativiteit en waarde voor het netwerk. Vanuit de vele mooie inzendingen werd het project van AccountOne de winnaar. Bij verzekeraar de Guardian Group was behoefte aan een nieuwe governancestructuur. AccountOne heeft dit gerealiseerd door op creatieve wijze gebruik te maken van de kracht van Visma.net: de functionaliteit Vestigingen. Daarmee kunnen meerdere bv's in één financiële administratie worden gevoerd. Bij de Guardian Group is deze ingezet om te voldoen aan de IFRS17-standaard (verslaglegging door Europese bedrijven).

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!