Witold Kepinski - 13 februari 2024

Salure lanceert BrynQ: AI-gestuurde HR & Payroll Integration Cloud

Salure, speler op gebied van internationale HR- en salarisadministratie, lanceert officieel BrynQ - een AI-gedreven Integration Cloud. Dit innovatieve platform transformeert de manier waarop bedrijven hun HR- en loonadministratieprocessen beheren, door geavanceerde AI-capaciteiten te combineren met uitgebreide kennis van HR en payroll.

Salure lanceert BrynQ: AI-gestuurde HR & Payroll Integration Cloud image

Jaco van Hengel, Partner bij Salure, benadrukt het belang van zo’n oplossing in het huidige landschap waar talloze softwaretools HR ondersteunen, maar vaak leiden tot datasilo's en inefficiënties, met name in een mondiale context. "BrynQ is ons antwoord op deze uitdagingen, en biedt een ongeëvenaarde integratiecloud die HR & payroll kennis, efficiëntie en snelheid samenbrengt, met als fundament AI".

Erwin Vink, Manager Data & Analytics bij Salure en BrynQ, gaat verder in op de unieke kenmerken van BrynQ. "Onze kernprincipes zijn het versterken van bedrijven met data en het moeiteloos maken van data-integratie. BrynQ onderscheidt zich met AI-gedreven maatwerk koppelingen, waardoor efficiëntie, eersteklas gegevensbeveiliging en klantgerichtheid worden gewaarborgd," legt Erwin uit.

BrynQ is volgens Vink niet zomaar een tool, maar revolutioneert het beheren van HR en Payroll. Het verbindt administratieve eilanden en stelt bedrijven in staat om met vertrouwen nieuwe uitdagingen aan. "Onze missie is duidelijk - bedrijven in staat stellen om data een sleutel tot hun succes te maken, en BrynQ is onze toewijding aan die missie," concludeert Erwin.

Vanaf 1 februari 2024 is het BrynQ platform beschikbaar en wordt de AI-functionaliteit stapsgewijs onder bestaande klanten van Salure uitgerold. Nieuwe gebruikers kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst om gebruik te maken van de AI-functionaliteit.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!