Wouter Hoeffnagel - 21 februari 2024

NETGEAR maakt Orbi 970 Mesh Systeem beschikbaar in Nederland

Het Orbi 970 Mesh Systeem van NETGEAR is officieel beschikbaar in Nederland. Dit Mesh-systeem werkt op WiFi 7 en zorgt daarmee voor hogere snelheden en verbeterde internetprestaties.

NETGEAR maakt Orbi 970 Mesh Systeem beschikbaar in Nederland image

Tegenwoordig wordt er steeds meer gevraagd van onze netwerkverbinding. Inmiddels zijn er voor veel huishoudens snellere multi-gig internetsnelheden beschikbaar, maar worden er per gezin ook steeds meer slimme apparaten, zoals laptops, telefoons, beveiligingssystemen of televisies met 4K/8K video streaming, aangesloten op het WiFi-netwerk in huis. De eisen die gesteld worden aan netwerkverbindingen zijn veranderd en zodoende ziet NETGEAR de behoefte aan een netwerkverbinding met hogere WiFi-snelheden, lagere latency en meer capaciteit de laatste jaren toenemen.

Specificaties

Enkele kenmerken van de Orbi 970 serie:

  • Quad-Band technologie en Enhanced Dedicated Backhaul.
  • De Smart Connect-functie selecteert intelligent de snelste WiFi-band voor elk verbonden apparaat.
  • De 10 Gig internetpoort, in combinatie met 10Gbps- en 2.5Gbps-Ethernetpoorten, zorgt voor hoge snelheden.
  • Strak ontwerp met 12 sterke interne antennes voor een brede dekking.
  • Naast bovenstaande functies wordt de Orbi 970-serie geleverd met een jaarabonnement op NETGEAR Armor, de beveiligingsoplossing die automatisch alle aangesloten apparaten op het netwerk beveiligt. De NETGEAR Orbi-app vereenvoudigt de installatie en biedt de mogelijkheid om extern je netwerk te beheren vanaf elke locatie. Basisfuncties zijn gratis, en ook is er een Premium Abonnement waar je gebruik van kunt maken na een proefperiode van 30 dagen.

De Orbi 970-serie is verkrijgbaar in het zwart of wit. Het systeem is te koop als 2-pack (Orbi RBE972S) en 3-pack (Orbi RBE973S) voor een bereik tot 660m2. Beide systemen ondersteunen tot maximaal 200 apparaten. Extra satellieten kunnen worden toegevoegd om de dekking verder uit te breiden. Deze zijn uitgerust met high-speed Ethernetpoorten (RBE970).

De 3-pack Black Edition is exclusief verkrijgbaar via de NETGEAR Store en is vanaf vandaag beschikbaar voor Pre-Order. Consumenten kunnen de levering al eind deze maand verwachten.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!