Witold Kepinski - 21 februari 2024

Oracle Cloud SCM introduceert nieuwe functies voor supply chains

Oracle introduceert nieuwe logistieke functies in Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM) om organisaties te helpen de efficiëntie van wereldwijde supplychains te verhogen.

Oracle Cloud SCM introduceert nieuwe functies voor supply chains image

Met de nieuwe functies in Oracle Transportation Management en Oracle Global Trade Management, onderdelen van Oracle Cloud SCM, kunnen klanten hun logistieke processen optimaliseren door de zichtbaarheid te vergroten, kosten te verlagen, naleving van regelgeving te automatiseren en de besluitvorming te verbeteren, aldus Oracle. 

Organisaties staan voor grote uitdagingen rond de supply chain: van onderdeeltekorten en verstoorde transportroutes tot veranderingen in wereldwijde handelsovereenkomsten en een snel veranderende klantvraag. Om snel hun wereldwijde supply chains te kunnen aanpassen aan het veranderende handelsklimaat, hebben logistiekprofessionals flexibele en efficiënte processen nodig waarmee ze eenvoudig door regelgeving kunnen navigeren, de kans op knelpunten kunnen verkleinen en de impact van doorlopende transportverstoringen kunnen beperken. 

"De laatste paar jaar is de veerkracht van wereldwijde logistieke processen duidelijk op de proef gesteld. Daarbij hadden veel organisaties moeite om hun bedrijfsactiviteiten aan te passen en te beschermen tegen voortdurende verstoringen", aldus Srini Rajagopal, Vice President of Logistics Product Strategy van Oracle. "Met Oracle Cloud SCM kunnen organisaties naadloos hun wereldwijde handels-, transport- en distributieprocessen beheren. Het helpt hen de snelheid en nauwkeurigheid van hun activiteiten te verbeteren, serviceniveaus te optimaliseren, voor naleving te zorgen en de impact van verstoringen in de supply chain te beperken."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!