Witold Kepinski - 23 februari 2024

MWC 2024: Greenet toont sector-specifieke connectiviteitsoplossingen

Greenet toont tijdens het MWC 2024 event in Barcelona sector-specifieke connectiviteitsoplossingen rond mobiele private netwerken.

MWC 2024: Greenet toont sector-specifieke connectiviteitsoplossingen image

De noodzaak voor robuuste, veilige en snelle internetverbindingen wordt volgens Greenet steeds groter. Greenet komt tegemoet aan die behoefte door Mobiele Private Netwerken te bieden. Greenet heeft een open model waarin zij samen met aanbieders van vast internet aan de klant de beste connectiviteitsoplossingen bieden en samen met aanbieders van applicaties zoeken naar digitale oplossingen die tegemoet komen aan de specifieke eisen van sectoren. Greenet's aanwezigheid op het Mobile World Congress (MWC) is een belangrijk moment voor sectorgerichte connectiviteitsoplossingen. Greenet positioneert zich als een observator en kennispartner, klaar om expertise in mobiele privénetwerken te delen, afgestemd op de specifieke eisen van sectoren zoals de zorg, evenementen, logistiek en bouw.

Greenet combineert technische ervaring en kennis en een pragmatische aanpak tot betrouwbare MPN-oplossingen voor kritieke processen binnen deze sectoren. Dit maakt processen efficiënter en veiliger, en stimuleert innovatie door het gebruik van geavanceerde 5G-technologie. Oprichters Bart Heinink en Frank Weening kijken met veel aandacht naar alle relevante thema’s en innovaties op het MWC in Barcelona. “Ons doel is om voorop te blijven lopen in het bieden van betrouwbare connectiviteit voor bedrijfskritische processen.” Greenet zal daarom dit jaar als bezoeker op het Holland paviljoen aanwezig zijn.

Aanwezig bij het Mobile World Congress in Barcelona

Op het Mobile World Congress (MWC) worden jaarlijks de meest vooruitstrevende innovaties binnen de telecommunicatie-industrie gepresenteerd. Dit omvat niet alleen de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatienetwerken, maar ook de toepassingen die over deze netwerken worden gebouwd om de digitale transformatie te ondersteunen en aan te passen aan de grootste uitdagingen van onze tijd.

“Als Greenet hebben we ons toegelegd op het vertalen van deze innovaties naar concrete toegevoegde waarde voor Mobiele Private Netwerken. Efficiëntie, betrouwbaarheid, veiligheid en integratie met de digitale processen van onze klanten staan hierbij centraal.” Vertelt Bart. “We streven ernaar om onze klanten te voorzien van state-of-the-art netwerken die naadloos aansluiten op hun specifieke wensen en ICT-omgevingen, en die perfect integreren met de digitale oplossingen die onze partners leveren.”

Bij Greenet wordt er waarde gehecht aan samenwerking. Samen met Greenet’s klanten en partners binnen het 5G-ecosysteem werken zij aan het realiseren van oplossingen die voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de markt. Greenet streeft naar openheid en transparantie in hun model, waarbij zij uitnodigen tot co-creatie en kennisdeling.

Bart en Frank nodigen daarom partners, klanten en media van harte uit om samen met hun de mogelijkheden te verkennen die 5G Mobiele Private Netwerken kunnen bieden. Ontmoet Greenet op het Mobile World Congress en ontdek hoe zij de toekomst van connectiviteit vormgeven en bijdragen aan een innovatieve en digitale samenleving.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!